iPad 2, nemam laptop (mozda ga dobijem 4free, ali mozda). Cena po kojoj uzimam iPad 2 je normalna, malo vise u odnosu na USA cenu, u pitanju je iPad 2 Wi Fi only 16 GB, Android tab-ovi ne dolaze u obzir jer nemaju dobru softversku podrsku (Honeycomb tab-ovi). Ja imam neko svoje misljenje, ali hocu da cujem vase :) ?
Ja sam za, jedino sto ne moze da se udene usb u njega, to me odbija, ali skroz gotivna stvarcica. Imas moj blagoslov :)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: iPad 2, nemam laptop (mozda ga dobijem 4free, ali mozda). Cena po kojoj uzimam iPad 2 je normalna, malo vise u odnosu na USA cenu, u pitanju je iPad 2 Wi Fi only 16 GB, Android tab-ovi ne dolaze u obzir jer nemaju dobru softversku podrsku (Honeycomb tab-ovi). Ja imam neko svoje misljenje, ali hocu da cujem vase :) :: :: Pozdrav!
Ma za sta to ikome treba, samo mogu na net da idem sa njim, da odgledam neki film u nekom putu, klasicna igracka, ali me nesto je*eno vuce da ga kupim ? Ma jbs USB, imam flash za prenos podataka :).
Veruj mi, onda ti ne treba. Potrosi pare na nesto pametnije, ne mora da bude nista vezano za IT.
:: Ma za sta to ikome treba, samo mogu na net da idem sa njim, da odgledam neki film u nekom putu, klasicna igracka, ali me nesto je*eno vuce da ga kupim ? Ma jbs USB, imam flash za prenos podataka :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Ako ti treba, uzimaj :: :: :: :: :: ::
Pa bas zbog toga ti i kazem- nosis flash sa podacima koje treba da iskoristis, zato ih i nosis, i prc, nemas gde da udenes :S Ja bih pucao na macbook air, 999$, mamu mu sto je dobar..
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Ma za sta to ikome treba, samo mogu na net da idem sa njim, da odgledam neki film u nekom putu, klasicna igracka, ali me nesto je*eno vuce da ga kupim ? Ma jbs USB, imam flash za prenos podataka :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Ako ti treba, uzimaj :: :: :: :: :: ::
Isto sam mu reko, ali ga svrbi. Podrzavam Snoopy-ev predlog. Ili cekaj da vidis dal ces da dobijes lap, pa ako ne dobijes znas sta trebas da uzmes. Ides na fax sad to ti je neophodno. _______________________ 4 uzastupne titule. Idemooo Danza Kuduro Akcent pokidao http://www.youtube.com/watch?v=6QcWSc_g3go
:: Veruj mi, onda ti ne treba. Potrosi pare na nesto pametnije, ne mora da bude nista vezano za IT ::
Ma koji Macbook Air deru sa cenama :), izgled jeste zajeban, ali tu gde uzimam cena je oko 200 $ visa u odnosu na USA cenu, a i nesto mi ne bi koristio u zivotu,...
Fora je u tome ako ga narucim ovih dana, dobijam ga za 2 sedmice od danasnjeg dana, a ako ga narucim od dana kada treba da dobijem lap, iPad 2 od danasnjeg dana dobijam tek za mesec i po do dva :).
(samo kazem sta bih ja uradio, a mnogi mi kazu da sam prso sto se tih stvari tice :D )
:: Ma koji Macbook Air deru sa cenama :), izgled jeste zajeban, ali tu gde uzimam cena je oko 200 $ visa u odnosu na USA cenu, a i nesto mi ne bi koristio u zivotu,.. :: :: Fora je u tome ako ga narucim ovih dana, dobijam ga za 2 sedmice od danasnjeg dana, a ako ga narucim od dana kada treba da dobijem lap, iPad 2 od danasnjeg dana dobijam tek za mesec i po do dva :) :: :: Jbm ti Apple marketing !! :: :: Pozdrav!
:: Bice para, uzimaj iPad 2 ako vec mozes : :: :: (samo kazem sta bih ja uradio, a mnogi mi kazu da sam prso sto se tih stvari tice :D :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: Ma koji Macbook Air deru sa cenama :), izgled jeste zajeban, ali tu gde uzimam cena je oko 200 $ visa u odnosu na USA cenu, a i nesto mi ne bi koristio u zivotu,.. :: :: :: :: Fora je u tome ako ga narucim ovih dana, dobijam ga za 2 sedmice od danasnjeg dana, a ako ga narucim od dana kada treba da dobijem lap, iPad 2 od danasnjeg dana dobijam tek za mesec i po do dva :) :: :: :: :: Jbm ti Apple marketing !! :: :: :: :: Pozdrav!
:: Bice para, uzimaj iPad 2 ako vec mozes : :: :: (samo kazem sta bih ja uradio, a mnogi mi kazu da sam prso sto se tih stvari tice :D :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: Ma koji Macbook Air deru sa cenama :), izgled jeste zajeban, ali tu gde uzimam cena je oko 200 $ visa u odnosu na USA cenu, a i nesto mi ne bi koristio u zivotu,.. :: :: :: :: Fora je u tome ako ga narucim ovih dana, dobijam ga za 2 sedmice od danasnjeg dana, a ako ga narucim od dana kada treba da dobijem lap, iPad 2 od danasnjeg dana dobijam tek za mesec i po do dva :) :: :: :: :: Jbm ti Apple marketing !! :: :: :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.