Za sestru treba laptop, tako da ne moram da objasnjavam za sta ce se koristiti.
Ovo mi izgleda kao super ponuda pa me zanima da li ima bolja solucija za ovu kintu ili da se ovaj pazari. Ima pofini hard, pregrst rama, igpu solidan, garancija 3god.. Sta vi kazete?
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: http://www.pcpractic.rs/proizvodi/laptop/6749-dell-m5030-5g3x5-360-6g :: :: Za sestru treba laptop, tako da ne moram da objasnjavam za sta ce se koristiti :: :: Ovo mi izgleda kao super ponuda pa me zanima da li ima bolja solucija za ovu kintu ili da se ovaj pazari. Ima pofini hard, pregrst rama, igpu solidan, garancija 3god.. Sta vi kazete :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
Jeste dobar po karakteristikama, ali po izgledu je tezak SHIT!!! A po meni je izgleda i presudan... Imash tu takodje lepih modela po niskoj ceni, pa pogledaj:
Moj drugar ima takav i fenomenalan je (on ga je platio 42k pre mzd mesec dana, a gledaj sad cenu O.o), prelep laptop, takodje i dobar po perforamsama... A ono sto je najbolje ovaj laptop se proizvodi u raznim bojama sto se tice okvira (plava, crvena, roza) tako da ce to dodatno privuci paznju tvojoj sestri.
Takodje uzmi i u obzir HP Pavilion seriju (takodje fenomenalni laptopovi)
:: http://www.pcpractic.rs/proizvodi/laptop/6749-dell-m5030-5g3x5-360-6g :: :: Za sestru treba laptop, tako da ne moram da objasnjavam za sta ce se koristiti :: :: Ovo mi izgleda kao super ponuda pa me zanima da li ima bolja solucija za ovu kintu ili da se ovaj pazari. Ima pofini hard, pregrst rama, igpu solidan, garancija 3god.. Sta vi kazete :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
Ipak mu nekako specifikacije odskacu od svih ovih, a sto se tice izgleda, mislim da zenskoj osobi moze da se svidi sa ovim spiralama. Nije los, sta znam. Najverovatnije ce on da padne, ipak ima duplo vise rama od svih, athlon II procesor, 500gb hdd, 3g garanciju.. bice valjda to ok.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
Fejs, ponekad word ili excel za poneki seminarski (ako je još u školi ili na faksu), poneki filimić, slike i muzikica.
Za te potrebe joj je ovo super. A što se tiče izgleda neka sama posle lepi na lap top šta hoće i neka ga farba kako joj se sviđa. Bitno da će da radi kako treba. Samo joj lepo pokaži kako da rukuje baterijom jer ima ljudi koji ne skidaju lap top sa punjača pa im to uništi bateriju.
Još na sve to 3 godine garancije... šta čekaš, bolje zovi i proveri da li ga imaju na lageru i odmah kupi.
`83 je, ali si uglavnom pogodio za sta treba. Vec zna da bateriju izvadi kada je kod kuce :)
Ja sam kao rezervisao, posto joj plata u sredu :)
:: Fejs, ponekad word ili excel za poneki seminarski (ako je još u školi ili na faksu), poneki filimić, slike i muzikica :: :: Za te potrebe joj je ovo super. A što se tiče izgleda neka sama posle lepi na lap top šta hoće i neka ga farba kako joj se sviđa. Bitno da će da radi kako treba. Samo joj lepo pokaži kako da rukuje baterijom jer ima ljudi koji ne skidaju lap top sa punjača pa im to uništi bateriju :: :: Još na sve to 3 godine garancije... šta čekaš, bolje zovi i proveri da li ga imaju na lageru i odmah kupi.
au bre, perverznjaci, na prvom mestu je onaj Antilohije a onda ti, sram vas bilo salim se, pa stvarno snoopyka, da pogledamo neku fotkicu cisto radi profesionalne procene, mislim zbog monitora
:: prvo moras da nam pokazes sekinu sliku.. :: :: Mislim da bi mogli dizajnerski da ga uklopimo, primera radi ako je plavusa na garav laptop ne ide - fashion police :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
I bre gile, pa ovaj 34k sa tih 6gb, sto bih dao vise para za 3x manje rama, manjim hddom itd? Jedino grafa sto bolja kod ovog asusa, ali njoj to i ne treba, plus je kod della god dana veca garancija.
@ish- ponekad i zanevaljate
Džabe trošite tastaturu momci, pravio ja jednom sa Snupijem neku transakciju pa lukavo predložim da mi po seki pošalje jaspre. Ma ni da čuje, čuva je ko baba poslednji zub.
Dobar je Dell, jes da joj ne treba toliko memorije al duža garancija je svakako dobrodošla. Nije bitno kako izgleda, samo da ne bude mnogo težak ako misli da ga šeta okolo.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Džabe trošite tastaturu momci, pravio ja jednom sa Snupijem neku transakciju pa lukavo predložim da mi po seki pošalje jaspre. Ma ni da čuje, čuva je ko baba poslednji zub. :: :: Dobar je Dell, jes da joj ne treba toliko memorije al garancija je dobrodošla :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: ::
Brzi je proc za nekih 10 ak % :), videces ni 2 gb rama nece koristiti, a kamoli 6 gb :).
Pozdrav!
:: I bre gile, pa ovaj 34k sa tih 6gb, sto bih dao vise para za 3x manje rama, manjim hddom itd? Jedino grafa sto bolja kod ovog asusa, ali njoj to i ne treba, plus je kod della god dana veca garancija :: :: @ish- ponekad i zanevaljat :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: Dal ste vi normalni ? Alo ej 6gb rama, ovo je za office, ne za render ?? :: :: :: :: Za 37k u gig@tron-u imas ovo :: :: :: :: http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/asus_k52je-ex035-816 :: :: :: :: A ovo u Win*in-u za 39k :: :: :: :: http://winwin.rs/-asus-a52ju-sx371-156.66.html?productId=3332 :: :: :: :: I imas ovaj za 40k :: :: :: :: http://winwin.rs/-msi-cx623-089xeu-156-hdled.66.html?productId=3246 :: :: :: :: Sto se tice Win*in-a imas 5 % popusta za maturante :) :: :: :: :: Ako juris izgled, onda kupuj HP, furaju isti dizajn kao Apple :), MBP :) :: :: :: :: Nije reklama :: :: :: :: Pozdrav!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Pa, teoretski možeš na lebac da nas mažeš al nas svejedno pas s maslom ne bi pojeo :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: ::
super kupovina, nema sta, a ovaj lenovo sto je plamenko predlozio zaobidji jer mu je bucan cooler, gledao sam skoro za druga i bas su se razocarali u hladnjak, cak im nije jasno sto je napravljen propust, ostali predlozi su ok, a ortak je uzeo dell 5010 i3, 320Gb, 3GB samo sto je jaka cena u merkatoru ali mi se jako dopao lap na oko i baterija mu drzi sacuvaj boze, kuckao sam nesto za kolokvijum u accessu dva ipo sata i ostalo mu je jos malo baterije :) nije cak ni low bila
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.