Dvoumim se izmedju MSI VR600 i FSC 3515 (Core Duo).VR 600 ima bolje karakteristike i duzu garanciju.Zanimaju me vasa iskustva u vezi ova dva modela,kao i vase misljenje u vezi BESTBUY do 700e.HVALA
Ne verujem da ces naci ista povoljnije sa core duo.Mada nam nisi rekao za sta ti treba laptop,da li sa boljom grafikom ili za rad u office-u i internet??
Prva stvar, ako si mislio da ces da se zezas sa integrisanom grafikom ZABORAVI. Druga stvar, ako si vec odvojio 750E, sacekaj jos malo ili se pozajmi za 150-200E imas mnogo bolji izbor. Znam, verovatno ces reci, pa ja imam samo 750E. Za malo vise para dobijes mnogo vise a samim tim imaces mnogo vece mogucnosti. Jel si razmisljao mozda o Visti??? Vidi da uzmes nesto sto je Vista capable. To ti je moj savet! Pozdrav
Ako mozes da izdvojis 50 eura vise,tj. 800 eura,kupi ACER Aspire 5101AWMLi VGA,on ima x1300 grafiku sa 128MB,2ghz AMD procesor,512MB itd.Kad bude u mogucnosti dokupi jos 512MB ili 1GB memorije i vista ce ti raditi,to je moj predlog pa ti vidi sta je bolje.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.