pre neki dan mi je pao windows i komp je poceo da pisti,kad mi je drugar instalirao windows ponovo se nastavlja pistanje,to se desava prilikom paljenja kompa pisti nekih 3 sekundi i onda nista sve radi normalno,gledao je u biosu i sve je ok,imam win7 32bit..
bakterija skviknula, ona što čuva BIOS settings? Bilo bi lepo kada bi nam opisao skičanje kompjutera pri paljenju. Kombinaciju dugih i kratkih pištanja ili konstantno pištanje, i koliko otprilike traju. Kombinacije su bitne jer se pomoću njih dešifruje šta te ebe a nije čavka.
zaustaviš inicijalizaciju sistema u trenutku dok pišti - možda na trenutak na ekranu pokaže razlog. Ako ne pokazuje ništa, pre nego što počne da pišti pritisni taster ESCape, a kad počne da pišti pritisni PAUSE/BREAK.
Moronton? Dodajem u kolekciju bisera-rezultata korišćenja ovog super-softvera. Iz super softverske kuće. Nego, pošto se radilo o bagovanju nečeg bitnog za kernel windowsa (a, baš sa tim, priučeni moronton voli da prčka), kao što su drajveri niskog nivoa, pitanje je da li je kolezi instalirao baš sve što treba i kako treba za tu topiči računaljku. Ja bih u BIOS-u vratio sve na default, pa još jednom proverio da li su SVI drajveri instalirani (česti, mukotrpan posao na lap-topovima, i da se provali koji drajver treba i gde ga naći). Pa tek onda, skidanje i prčkanje oko tastature. Inače, da je tastatura zaglavljena, računar ne bi radio i ne bi prošao POST, bar većina onih koje sam imao u ruci.. nisam sve testirao na ovakvu glupost. Dakle, tipujem na setovanje bios-a, pogotovo za keyboard i instalaciju drajvera, posebnih a ne generičkih iz windowsa, za touchpad i keyboard i Fn tastere i jebemligašta su još spakovali u Topiči fabrlici. Poznati su da dele toliko smeća od softvera uz svoje laptopove, uključujući i tragikomični Moronton, da nakon instalacije, svaki računar jedva radi i diše.
Pre neki dan mi je u pustanju muzike iskocio BSOD i pisalo je nesto tipa physich memory nesecam se tacno sta, sad sam poceo da tipujem na ram nznm koliko kosta ram za taj lap top..??
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.