Prvi je ima malo jaci i5 i hdd na 7200rpm, ali nema usb 3.0, e-sata.
Drugi i3 ali je zato N serija.
Moje pitanje za Vas:
Sta bi ste Vi uzeli? Da li napraviti kompromis - slabije performanse za `kvalitetniju` izradu? Da li je tacno da K53SV-SX204V ima 1920x1080 rezoluciju (da to nije mnogo za 15,6)?
Ja nisam video ni jedan model uzivo, pa me zanima misljenje i onih koji su dosli u dodir sa bilo kojim od ova dva laptopa.
:: Preporucujem onaj sa i5,samo zbog cpu-a, ali HD na 15incha je smesno :: :: :: AthlonII x4 64 :: MSI 770-C4 :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: Gainward HD4850 G :: LC6650GP3 V2. :: :: ::
Imam dosta dobru desktop masinu.. igre nisu prioritet.
@DexterMull
Veci je prioritet virutuelizacija, (virtualne mashine, hyper-v), remote..
Islo bi to 8GB rama.
Ali ne bi bilo lose imati jacu grafiku za odmor :)
Kapiram da je i3 slabiji za 15% u odnosu na i5 i ne znam da li se to toliko oseti u radu.
Pitanje se vise odnosilo konkretno, da li je N - serija toliko kvalitentija u odnosu na K seriju. Kakva je tastatura, hladjenje, ekran.. i takve sitnice. Jer, ako je sve to samo marketing i sminkeraj, onda je logican izbor prvi model.
Ram i cpu ti igraju glavnu ulogu ,ja bih isao na to, a igraces se rekreativno na oba priblizno isto, na low - medium detaljima na nizim rezolucijama. (sto ti odgovara zbog ogromne velicine ekrana)
:: Imam dosta dobru desktop masinu.. igre nisu prioritet :: :: @DexterMul :: :: Veci je prioritet virutuelizacija, (virtualne mashine, hyper-v), remote. :: :: Islo bi to 8GB rama :: :: Ali ne bi bilo lose imati jacu grafiku za odmor : :: :: Kapiram da je i3 slabiji za 15% u odnosu na i5 i ne znam da li se to toliko oseti u radu. :: :: Pitanje se vise odnosilo konkretno, da li je N - serija toliko kvalitentija u odnosu na K seriju. Kakva je tastatura, hladjenje, ekran.. i takve sitnice. Jer, ako je sve to samo marketing i sminkeraj, onda je logican izbor prvi model :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.