jedino eventualna prednost XPa je sto ces imati slobodnih par stotina rama vise. ako imas 1gb, oseti se razlika. ___________________________________________________ http://img339.imageshack.us/img339/9292/retardlz.jpg
:: http://pcgamingcorner.com/wordpress/?p=82 :: :: Weak as kalrathian ale, nema joj pomoć :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: ::
I get more FPS on games with this card if Windows XP is installed on the computer. After getting Windows 7, many games I have is getting a very big FPS drop or mouse lagg.
To sma nasao na sajtu koji si mi dao... Imam 2gb rama.
I ako te nagovorimo da ne probaš izgleda da će opet da te kopka.
Probaj onda ako imaš vremena, ne mož da škodi, nemoj samo da očekuješ ne znam ti šta.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: :: I get more FPS on games with this card if Windows XP is installed on the computer. After getting Windows 7, many games I have is getting a very big FPS drop or mouse lagg :: :: To sma nasao na sajtu koji si mi dao... Imam 2gb rama.
:: I ako te nagovorimo da ne probaš izgleda da će opet da te kopka. :: :: Probaj onda ako imaš vremena, ne mož da škodi, nemoj samo da očekuješ ne znam ti šta :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: :: :: :: :: I get more FPS on games with this card if Windows XP is installed on the computer. After getting Windows 7, many games I have is getting a very big FPS drop or mouse lagg :: :: :: :: To sma nasao na sajtu koji si mi dao... Imam 2gb rama.
nije Intel džabe najveći proizvođač grafičkih karti.
Oni su ti kao Zastava. napravili su jedan model i prodaju ga tr`ies` godina.
support normality
:: :: To mi je trebalo. Moralna podrska. . :: :: :: I ako te nagovorimo da ne probaš izgleda da će opet da te kopka. :: :: :: :: Probaj onda ako imaš vremena, ne mož da škodi, nemoj samo da očekuješ ne znam ti šta :: :: :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: :: :: :: :: :: :: :: I get more FPS on games with this card if Windows XP is installed on the computer. After getting Windows 7, many games I have is getting a very big FPS drop or mouse lagg :: :: :: :: :: :: To sma nasao na sajtu koji si mi dao... Imam 2gb rama.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.