... sve tri verzije imaju istu bazu drajvera, SAMO je razlika u 32 i 64 bitnim verzijama svih windowsa.... ostalo su samo mogućnosti kojih ima manje ili više.
Zamenjen je laptop Toshibom, instalira se upravo sedmica, sa istog diska, Ultimate. Sad cemo da vidimo ko je u pravu... Na svojoj Toshibi sa tog diska instalirah, masu drugih racunar `opremih` sa tim CDom, jos jedan Asus laptop i kuci... Samo divni Samsung nece. :: ... stabborn baby :: :: ... sve tri verzije imaju istu bazu drajvera, SAMO je razlika u 32 i 64 bitnim verzijama svih windowsa.... ostalo su samo mogućnosti kojih ima manje ili više :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
A mozda da zovnes Milana tarota, mozda on pomogne.... c c c Stvarno cudno, nema sta, mirise mi sve kao neka ne kompitabilnost, ali cega, to je vec diskutabilno. Kada si vrsio instalacije, u kom modu ti je bio hdd ahci ili ide? Poigraj se malo sa ovime.
Probaj sa drugim diskom/verzijom kao sto ti ljudi govore. To sto na drugom racunaru radi ne mora nista da znaci, mozda citac u tom Smugsmugu nece da procita nesto ili ne procita kako treba i eto belaja. Da li ti je lakse da se cimas i smaras prodavce i nas i sebe nego da probas sa drugim diskom?
`Izgleda da iz nekog razloga ne voli pirate, zasto, to vec, ne znam...`
03.04.2011. 01:01
status: user broj poruka: 1187
Ko to sme da ne voli pirate..?!
`Ti mi trebaš ili neki Partizanovac. Naime, trebaju mi neke slike cigančića u zvezdinim dresovima, ranije sam to video na netu ali sada ne mogu da nađem, ili nešto slično da bih zezao neke kolege. Hvala unapred. Pozdrav i izvinjavam se što ovako upadam u temu koja nema veze sa ovim!`
Re: `Izgleda da iz nekog razloga ne voli pirate, zasto, to vec, ne znam...`
03.04.2011. 01:30
status: user broj poruka: 3821
SamZung
:: Ko to sme da ne voli pirate..?! :: :: `Ti mi trebaš ili neki Partizanovac. Naime, trebaju mi neke slike cigančića u zvezdinim dresovima, ranije sam to video na netu ali sada ne mogu da nađem, ili nešto slično da bih zezao neke kolege. Hvala unapred. Pozdrav i izvinjavam se što ovako upadam u temu koja nema veze sa ovim! :: :: ratatata0 :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=35043&forid=25&katid= :: :: `There`s someone in my head, but it`s not me! :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.