`Uopšte ne funkcioniše hard` a da si reinstalaciju probao dva puta - znači da hard ne funkcioniše i novu makinu nosiš na reklamaciju, hitno, odmah. Sve drugo je neozbiljno osim ako je nisi ukrao.... može svašta da se proba, ali, ovo je glat novo....
:: `Uopšte ne funkcioniše hard` a da si reinstalaciju probao dva puta - znači da hard ne funkcioniše i novu makinu nosiš na reklamaciju, hitno, odmah. Sve drugo je neozbiljno osim ako je nisi ukrao.... može svašta da se proba, ali, ovo je glat novo... :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Uzeta u WinWin-u danas...
Nisi razumeo.
Cela instalacija prodje, i kada treba prvi put da startuje Windows, zablokira kod `starting Windows`.
Nosice se lap na garanciju sutra, nego cisto da pitam ako neko ima resenje.
`windows is bla bla starting for the first time` ekran? Ako je to skoro sam na jednu toshibu instalirao win7 x64 i tu sam se toliko nacekao da sam mislio da je blokirao i malo je falilo da dignem ruke, posle je sve radilo kako treba.
:: `windows is bla bla starting for the first time` ekran? Ako je to skoro sam na jednu toshibu instalirao win7 x64 i tu sam se toliko nacekao da sam mislio da je blokirao i malo je falilo da dignem ruke, posle je sve radilo kako treba. :: :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: ::
Vidi kako stoji SATA mod u biosu dal je na RAID ili na AHCI, mozda ti trebaju drajveri za IDE, ili AHCI mod, meni to lici na problem sa drajverima, tako je meni zabadao win 7 kad sam se igrao sa drajverima, nekad izbaci BSOD a nekad samo vrti traku do beskonacnosti.
Ako je na AHCI ili RADI stavi na IDE pa probaj boot.
Da li si probao da odaberes `safe mode`? Moguce da je problem u win-u, (bez obzira sto si ga istalisao na 10-ak racunara...Greska moze biti da je instalacija krivo prepoznala neku od komponenti ili instalisala krivi drajver. Tako da, pre nego ga vratis probaj sa nekom drugom verzijom win7.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: :: :: Probano sve to, nema resenja, ide sutra na garanciju.
:: Da li si probao da odaberes `safe mode`? Moguce da je problem u win-u, (bez obzira sto si ga istalisao na 10-ak racunara...Greska moze biti da je instalacija krivo prepoznala neku od komponenti ili instalisala krivi drajver. Tako da, pre nego ga vratis probaj sa nekom drugom verzijom win7 :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: :: :: :: :: Probano sve to, nema resenja, ide sutra na garanciju
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.