Konkretno bas me nervira da imam vozace za grafiku HD5470 iz recimo juna prosle godina kad na AMD sajtu vec imaju da se skinu svezi tacnije 3/29/2011.
E sad kad sam pokusao da instaliram nove nista se ne desava, kad reinstaliras sistem takodje ne moze da se instalira svez vozac nego samo onaj budjavi sa DELL support stranice.
Zna li neko resenje za ovaj po meni iritirajuci problem.
Inace i sa ovim vozacima sve radi kako valja samo sto me nervira da ne mogu da instaliram nove.
Sa grafičkom Intel 5700 hd-govanjce. Neće se instaliraju drajveri ni sa Dell sajta. Neko je instalirao Seven 32 bita i radi im samo VGA standard... Izgleda da su drajveri samo za 64 bitni Seven. Jedino da rušim ceo sistem.
Od koje bre da odustanem, pa nemam sta da izgubim...
Ali potpuno je smesno to sto prilikom instalacije DELL vozaca za graficku i naknadnog instaliranja vozaca sa AMD sajta koristi CCC od AMDeke a vozace od DELL-a.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.