:: :: Može Soft FSB eventualno da ti pomogne, ako već nećeš da poslušaš savet :: :: Hlađenje procesora i CPU i GPU u laptopovima je mnogo lošija od bilo kog Box cooler-a... :: ::
Šta tebi vredi overklok cpu ako kartica ne može brže?
Da pojednostavim render radi gpu koliko može (dakle100%). Sada ti ako ubrzaš cpu za recimo 30% da li će kartica raditi brže 30%??? Neće jer već radi na max.. A cpu ne preuzima na sebe veći deo posla ako je kartica pod opterećenjem.
Drugo ako u biosu nemaš opciju da podižeš množilac zaboravi na overklok. Ako ga overklokuješ šta ćeš da radiš sa toplotom? Lap je u pitanju.
support normality
:: :: :: :: :: zaboravi na to...ipak je to moćna HD4500M :: :: :: :: support normalit :: :: :: :: :: :: Vidi, to sam mogao i sam da skontam, ali mene zanima solucija, ne zaboravljanje :: :: Btw, imam oko 90FPSa kada sam na cistom, tako da kontam da uz OC CPUa mogu da dobijem tih famoznih 50-60, i igram Zombie mod kao covek...
:: Šta tebi vredi overklok cpu ako kartica ne može brže :: :: Da pojednostavim render radi gpu koliko može (dakle100%). Sada ti ako ubrzaš cpu za recimo 30% da li će kartica raditi brže 30%??? Neće jer već radi na max.. A cpu ne preuzima na sebe veći deo posla ako je kartica pod opterećenjem :: :: Drugo ako u biosu nemaš opciju da podižeš množilac zaboravi na overklok. Ako ga overklokuješ šta ćeš da radiš sa toplotom? Lap je u pitanju :: :: support normalit
Imam postolje za hladjenje.
Kapiram sta hoces da kazes, ali mislim da je problem u CPU-u, ne u grafickoj...
Uglavnom, ako igras CS, mozda skontas o cemu ti pricam, i kako sve to funkcionise.
Ako ne, nebitno je, poenta je, da ne moze da se OCuje GL40, barem ja ne mogu da nadjem kako.
Svejedno, hvala svima... :) :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: zaboravi na to...ipak je to moćna HD4500M :: :: :: :: :: :: support normalit :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Vidi, to sam mogao i sam da skontam, ali mene zanima solucija, ne zaboravljanje :: :: :: :: Btw, imam oko 90FPSa kada sam na cistom, tako da kontam da uz OC CPUa mogu da dobijem tih famoznih 50-60, i igram Zombie mod kao covek...
Nisam video da može da mu se menja FSB iz BIOS-a. Možeš da podesiš vreme i boot order i ništa više. Ne možeš da podesiš ni koliko grafička uzima RAM-a. Uzima koliko joj se hoće.
:: vidi ja imam phenoma x2 555 na 4Ghz i HD4250 ATi pa nema teorije da pređem 100fps tu stoji zakucano, a u dimu pada na 30fps.. :: :: Bre ti intelovi čipsetovi su horor.. :: :: support normalit :: ::
Laptop Lenovo,Proc T4400,3gb ddr3, grafichka kao tvoja..shugava ta... CS seche kao blesav u dimu..chak i na praznom nije bolje..al aj kao moze da se igra.. al u dimu..tuga bozija. Tako da... Mislim da nemash chemu da se nadash :) batali to MSI 770-C45 AM3 Athlon x3 445( otkljuchan X4 ) TakeMS 2x1gb DDR3 1333Mhz 2x160GB Maxtor MSI OC 5670 1gb DDR5 Asus DVD/RW Napajanje 550W
Pa to mi reci bre!!! Ja se još čudim kako si sa tom integruom izvukao 90fps. Znam da je ortak imao debele probleme da na 1330x768 izvuče 30fps, a kamo li 60.
Jadna je bre to grafika.
support normality
:: :: :: :: :: Doduše igram na 22` u native rezoluciji. Opet teraso sam i zahtevnije igre u pristojnoj rezoluciji :: :: :: :: support normalit :: :: :: :: :: :: To je vec drugo.. :: :: Najjadnije je sto ja hocu da igram CS 1.6 na 800x600 i ne mogu da imam bednih 60 FPS-a!!! : :: :: Nasao sam neke Intel 4500M moded drivers... Stas mislite?
:: cudni su mi ti problemi koje imate... to je igrica starija od 10 godina.. :: da niste stavili mozda na directX umesto na openGL? :: :: :: Intel Core2Quad Q660 :: ASUS P5Q- :: 4x1GB OCZ NVidia Platinum SLI Edition 1066MH :: Gigabyte GTX560Ti O :: 1TB WD Gree :: 1TB WD Worl :: Corsair HX65 :: Logitech Z :: Razer DeathAdde :: Logitech Wave :: ::
sad sam bacio pogled na minimum i recomended za cs1.6 i ovo je smesno... mislio sam da sam lud jer se secam da sa na pentiumu 2 sa rivom tnt igrao cs. i jeste to su i zahtevi... samo sto driveri za x4500 nisu optimizovani za stare naslove. zato je ova jebada, naleteo sam na neke modded drivere za intel koji navodno dizu fps za halflife ali nije bio x4500 na spisku podrzanih :( mozda ima nesto novije
Intel Core2Quad Q6600 ASUS P5Q-E 4x1GB OCZ NVidia Platinum SLI Edition 1066MHz Gigabyte GTX560Ti OC 1TB WD Green 1TB WD World Corsair HX650 Logitech Z3 Razer DeathAdder Logitech Wave
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.