Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Pomoc oko kupovine
STRANA 1 OD 1
leDJo89 Pomoc oko kupovine 12.03.2011. 15:15 T34463

status: user
broj poruka: 2
Molim vas treba mi pomoc oko kupovine laptopa znam da se tema cesto ponavlja ali sam u velikoj nedoumici. Laptop mi treba za kevu sto znaci da je potreban za office, net, email, muzika, film i nije potreban za igrice ili neki graficiki dizajn, sto znaci da mi nije potrebna graficka karta tj moze inegrisana.Budzet je 45k. Na pocetku sam se bio skocentrisao na Toshibu, al sam uvideo da obicna toshiba http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/toshiba_satellite_c660-12d-6153, kosta 45 k, em sto skoro nema nista nego ima i samo 2 usba :S. Zatim sam pozvao i pricao sa nekoliko prodavaca koji su mu rekli da sa istim karakteristikama moguda da uzmem laptop za 6k manje, i da bi ovu toshibu platio ovoliku samo zato sto je to toshiba. Molio bi za vase misljenje koj laptop da uzmem za ove potrebe, i da stvarno moze da se uzme laptop sa itim karakertitikma i da se prodje jeftinije nego toshiba ili druge marke koje su `poznatije`. I sta mislite o ova 2 laptopa http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/msi_-_cr620-618xeu-8194, ihttp://www.tehnomanija.rs/index.php?mod=catalog&op=category&category_id=399&stock=&price_range=&show_filters=1&brand=MSI&sort=name??? Hvala unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
lumen75 Lenovo? 12.03.2011. 15:20 #304538

broj poruka: 29
lumen75

http://www.pcpractic.rs/proizvodi/laptop/5457-lenovo-ideapad-g565-59053226 Ja doduše imam y560 i i7,ali sam krajnje zadovoljan Lenovom...Trude se da pridobiju kupcem odnosom cena-kvalitet...i uspevaju u tome :)
lumen75 Acer?Quad core? 12.03.2011. 15:33 #304540

lumen75
http://www.pcpractic.rs/proizvodi/laptop/6402-acer-aspire-5552-n933g50mnkk
Plamen CITAJ!!!!! 12.03.2011. 18:19 #304592

broj poruka: 2836
http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=34415&forid=6&katid=3

Seerauber re:Pomoc oko kupovine 12.03.2011. 18:38 #304593

broj poruka: 946
uzmi joj ovaj dell i ne misli:
http://spedr.com/4593x

leDJo89 laptop 12.03.2011. 19:58 #304601

broj poruka: 2

Al opet su cene svih ovih laptopova oko 43 k, onda bolje da uzmem toshibin laptop c660-127 4 gb koji kosta oko 44k. Niko mi nije odogvorio za MSI, i kolko sam ja gledao za ovo sto meni treba laptop ne kosta iznad 42 k
vladarko Nećeš se na ovom forumu načitati pohvala za MIS laptopove 12.03.2011. 22:29 #304629

broj poruka: 4228

Pozdrav!

Vlada

gpanjkov Da se nadovezem na temu... 16.03.2011. 13:56 #305621

Pozdrav kolege...

Da ne otvaram novu temu ovde cu pitati... Kupujem laptop iz Republike Srpske sam ali nije mi daleko doci do BG i kupiti dobru masinu a usput posle mogu vratiti i PDV... Budzet mi je do nekih 600-650 evra pa bi da uzmem najbolje sto se za te pare moze naci... Pa me sad zanimaju vase preporuke... Ja sam pristalice da uzmem nesto novo od intela jer sam uvijek imao AMD neki i5 mislim da mi je to dovoljno za sve nikakve graficke obrade raditi necu, sto se tice grafike isao bih takodje na neku od atija najbolje sto moze... Ram 4 odprilike, hard sto moze veci, eto pa me zanima sta se moze naci gdje i posto i ako je malo skuplje nebitno samo da mi napisete sta vrijedi i koliko sta vrijedi platiti i da ce se isplatiti... Hvala svima

p.s. samo da se nadovezem, moze i sa AMD ovim procesorom nije problem posto sam ja vec navikao na AMD samo da je kvalitetno sa 4 jezgra neki athlon ili phenom iz serije X4...
Ognjeni Re: Da se nadovezem na temu... 17.03.2011. 00:55 #305792

broj poruka: 4518
sacekaj nedelju dve..stize nova serija laptopova po istim cenama kao trenutni modeli ali sa monstruoznim specifikacijama...

drug je porucio i5 , 8 gb rama, nvidia 560 2 gb svoje memorije itd za 65 000 din

I7 2600 + TX3 + P67 C43
8gb Ripler 1600 cl6
5850 OC edition 1 gb
Samsung F4 raid 0 + F1 1TB
Xonar D2 + Creative Inspire T6100
Raven RV01 + Arkangel 850w
VX 2450-led

MacBook Air 13.3`

Ajd uzdravlje

::
:: Pozdrav kolege..
:: Da ne otvaram novu temu ovde cu pitati... Kupujem laptop iz Republike Srpske sam ali nije mi daleko doci do BG i kupiti dobru masinu a usput posle mogu vratiti i PDV... Budzet mi je do nekih 600-650 evra pa bi da uzmem najbolje sto se za te pare moze naci... Pa me sad zanimaju vase preporuke... Ja sam pristalice da uzmem nesto novo od intela jer sam uvijek imao AMD neki i5 mislim da mi je to dovoljno za sve nikakve graficke obrade raditi necu, sto se tice grafike isao bih takodje na neku od atija najbolje sto moze... Ram 4 odprilike, hard sto moze veci, eto pa me zanima sta se moze naci gdje i posto i ako je malo skuplje nebitno samo da mi napisete sta vrijedi i koliko sta vrijedi platiti i da ce se isplatiti... Hvala svim
:: p.s. samo da se nadovezem, moze i sa AMD ovim procesorom nije problem posto sam ja vec navikao na AMD samo da je kvalitetno sa 4 jezgra neki athlon ili phenom iz serije X4...
gpanjkov Re: Re: Da se nadovezem na temu... 17.03.2011. 10:54 #305888

Hvala prijatelju puno... Mnogo si mi pomogao... Ako moze samo kad to stigne naravno da cu sacekati, samo da napises ovde ispod ili na email, pa cu ti se nekad oduziti bar dopunom na telefon, kad predjem granicu ako nikako drugacije :)...

Ziv bio!!! :)

:: sacekaj nedelju dve..stize nova serija laptopova po istim cenama kao trenutni modeli ali sa monstruoznim specifikacijama..
:: drug je porucio i5 , 8 gb rama, nvidia 560 2 gb svoje memorije itd za 65 000 din
:: I7 2600 + TX3 + P67 C4
:: 8gb Ripler 1600 cl
:: 5850 OC edition 1 gb
:: Samsung F4 raid 0 + F1 1T
:: Xonar D2 + Creative Inspire T6100
:: Raven RV01 + Arkangel 850w
:: VX 2450-led
:: MacBook Air 13.3`
:: Ajd uzdravlje
:: ::
:: :: Pozdrav kolege..
:: :: Da ne otvaram novu temu ovde cu pitati... Kupujem laptop iz Republike Srpske sam ali nije mi daleko doci do BG i kupiti dobru masinu a usput posle mogu vratiti i PDV... Budzet mi je do nekih 600-650 evra pa bi da uzmem najbolje sto se za te pare moze naci... Pa me sad zanimaju vase preporuke... Ja sam pristalice da uzmem nesto novo od intela jer sam uvijek imao AMD neki i5 mislim da mi je to dovoljno za sve nikakve graficke obrade raditi necu, sto se tice grafike isao bih takodje na neku od atija najbolje sto moze... Ram 4 odprilike, hard sto moze veci, eto pa me zanima sta se moze naci gdje i posto i ako je malo skuplje nebitno samo da mi napisete sta vrijedi i koliko sta vrijedi platiti i da ce se isplatiti... Hvala svim
:: :: p.s. samo da se nadovezem, moze i sa AMD ovim procesorom nije problem posto sam ja vec navikao na AMD samo da je kvalitetno sa 4 jezgra neki athlon ili phenom iz serije X4...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs