Video sam ovaj laptop i čini mi se da je veoma dobar odnos cena/kvalitet. Interesuje me dali je neko imao susret sa ovim laptopom da prenese neke utiske pošto planiram da ga uzmem sebi. Hvala unapred Pozzz
Ne vidim ništa posebno kod ovog Acera, osim što se POSEBNO plaća da imaš tri godine garancije. Grafulja i nije nešto, procesor i kako tako... sve u svemu, ništa posebno, posebno za te pare. Čini mi se da ima boljih ponuda, a naći ćeš i ovde na forumu u zadnjih mesec-dva baš lepih ponuda da su ljudi i pitali i predlagali. Meni se lično sviđa dizajn Acera, ne mogu da kažem... ali, nešto ih i ne prati glas dugotrajnosti. Čak, pojedini modeli imaju suprotan, tužan epitet. I, šta ti je bitno, da se ipak nekako igraš ili da imaš jak procesor ili da ti baterija dugo traje... (u prevodu za mene, da li ćeš da uzmeš neki novi Fusion model sa kakvom-takvom, dobrom grafikom, integrisanom čija baterija traje li traje, ili ćeš da uzmeš neki iX intel, sa integrisanom intelušom koja nije za igre, ali imaš procesorske snage koliko je god sada moguće..., sa baterijom šta bude, ili, atomčić od dvae`s iljada +x, pa šta poteraš...).
Nemoj mnogo da ocekujes od te ati kartice, ja imam ATI 560v 1GB (ati4650- ati5650) i gura na high osnovne igrice cs, warcraft, dok COD4 npr igram na max rezoluciji na medium. Nisam probao nesto jace tipa Crysis, cod 6 zato sto ne igram igrice, ali ta ati 5470 je skoro pa duplo slabija (3800poena naspram 6200 (ati 560v). Inace laptop se ne greje, tako da nece ni taj corei3, hdd se ne cuju, jedino dvd-rw se pomalo glasnije cuje dok ga koristis...
Intel DC T4500 nije nista znacajno slabiji od Corei3, a razliku u igricama ces itekako primetiti sa ovom ati 560v u odnosu na ati 5470. Ovaj laptop ima ubedljivo najacu graficku karticu u cenovnom raknu do 55k.
Inache imas tvoj navedeni laptop po dosta nizoj ceni:
Daj onda neku preporuku za neki dobar laptop, igre nisu prioritet i neće ni biti. Rang cene je tu oko 45000 din. Koristiće se prvenstveno za multimediju tipa net, muzika, filmovi i programi ali ne oni za renderovanje koji iziskuju da se ima dobra grafička karta. Hvala unapred Pozzz
ili uzmi slabiji model sa integrisanom intel grafikom, ili amd athlon + ati 4250... imas 3god garancije
:: Daj onda neku preporuku za neki dobar laptop, igre nisu prioritet i neće ni biti. Rang cene je tu oko 45000 din. Koristiće se prvenstveno za multimediju tipa net, muzika, filmovi i programi ali ne oni za renderovanje koji iziskuju da se ima dobra grafička karta. Hvala unapre :: Pozzz
Jeste da ova kartica nije najbrza (najjaca ne moze biti postno ne nosi trupce) ali evo sasvim lepo vrti PES2011, Civ_V, NFSHP... i legendu zvanu Chicken Invaders IV...
Sve to ide glatko i nema potrebe za preterivanjem... cisto uzgred pomnozi 1366*768 i shvatices zasto i ta HD5470 moze to da izgura... prosto i jednostavno bas malo tackica mora da izracuna pa ne treba zverina...
Ko hoce da se igra neka sebi kupi desktop ili jos bolje PS3 ili X-kutiju... ja se vala spremam da kupim klincima oba kad mi porodica bude pridruzila preko raspusta.
Jedino sto je ovde u KL PS3 320GB slim sredjeni za kopije oko 270E, a X-kutija je od 200-300 u zavisnosti od opreme ono dal ces da uzmes kinetix ili neces...
Je.es ga ja se udaljih od teme ali sam i na tvoje postavljeno pitanje odgovorio, znaci i ubogi HD5470 je dovoljan za igranje a ne za izivljavanje u detaljima i sl. ali radi... HDMI radi za sve pare filmovi na TV-u su sjajni kakav crni nezavisni plajer i ostalo samo uzems dovoljno dugacak kabel i vozi Misko... a mozes li zamisliti kako izgleda sve ostalo kad je na velikom ekranu ono internet i ostalo jedino jebava sto ako radis iz kreveta moras da uzmes neku bezicno tastaturu... Tomato Republic Of Serbia !!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.