Drugarica bi htela da kupi laptop,koji bi joj sluzio iskljucivo za graficki dizajn(u sta se ja slabo razumem). Nisam siguran sta bi tacno koristila,posto mi nije lepo objasnila za koje bi programe bio namenjen?Jedino sto je spomenula je neki Adobe ilustrator ili tako nesto?!E sad posto sam ja slab po tom pitanju,mislim da je najpametnije da vas zamolim za neki savet :). Znaci potreban joj je laptop za Graficki dizajn,internet i multimediu.Budzet nije ogranicen,al bi bilo pozeljno da bude neka pristojna cena u skladu sa performansama :). Ja stvarno nemam predstavu sta da joj preporucim,zato i pitam vas :)?
moja preporuka: 17.3 ili ako moze da iskesira i 18, 4 GB rama pozeljno HDD je dovoljan od 320 GB, mada ni 500 GB nije na odmet CPU preporuka za Intel moze neki Core i3, sasvim je dovoljan grafika ATI zbog kolor menadzmenta neka trazi i da ima HDMI i Bluetooth
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.