Prijavljuje mi ovu gresku kad zelim da instaliram Windows XP http://i1203.photobucket.com/albums/bb394/aocsuper/DSC00305.jpg a kad zelim da instaliram Windows Vistu ili 7 napise mi isto neki error ali u onom dijalogu napise da je detektovana hardverska greska Do cega bi to moglo biti ? Pozdrav
PS. Vid Nemanja promenio masinu iz potpisa... Kazem ja bolji 555BE jos kad ga otkljucas... :)
S1000RR
:: @Mik :: To je baš model koji si danas gledao i rekao kako je le :: :: http://www.youtube.com/watch?v=WBmVxATDSJ :: Moje sokoćal :: Phenom-en 555 B :: Asrock 890FX DeLuxe :: 2*1GbGb DDR3 Kingston HipeX 160 :: Asus 8800GT :: Čifteković 0,35K :: WD zelembać 1T :: :: :: 30% memorija :: :: :: :: S1000R :: :: :: ::
pojma ja nemam..prvi put ovako nesto! sve u biosu prijavljeno kako treba podeseno..al nece da ti je pita..cak nece da ucita ni mini XP sa HIRENS boot tool-a
EJ! Optika ili RAM... Ako imas dva modula memorije, probaj prvo sa jednim pa sa drugim. Ako se isto desava, nadji neki USB RACK, nadji jedan DVDRW, rasturi rack, prikaci elektroniku na rezac, prikaci sve to preko USBa i butuj kao USB Optical drive... Verovatno ce da proradi...
S1000RR
:: pojma ja nemam..prvi put ovako nesto! sve u biosu prijavljeno kako treba podeseno..al nece da ti je pita..cak nece da ucita ni mini XP sa HIRENS boot tool- :: :: ::
evo ljudi naso sam kod komsije neki ram od 256mb i ubo u laptop i sve radi kako treba ..digao sam XP bez problema..i kad vratim svoj ram o5 nece samo ga restartuje i tako u nedogled...ocigledno da je ram crko..ali mene sada zanima kako ga prijavi u biosu i kako laptop uopste radi...???? da ja to malo ispecem u rerni kao graficku ?? haha
U biosu `na grubo` prijavi kapacitet ram-a ali ne i njegovu ispravnost jer je za to potreban detaljan test upisa i citanja svakog segmenta i adrese memorije, a to Bogu mi traje. Obrni sa tim neispravnim ram-om Memtest86 ili gold memory pa vidi da li ce proci.Pre testiranja lepo alkoholom i krpicom obrisi kontakte na memoriji/e. Ako ne prodje test, pravac relna na pecenje:)))
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: evo ljudi naso sam kod komsije neki ram od 256mb i ubo u laptop i sve radi kako treba ..digao sam XP bez problema..i kad vratim svoj ram o5 nece samo ga restartuje i tako u nedogled...ocigledno da je ram crko..ali mene sada zanima kako ga prijavi u biosu i kako laptop uopste radi...???? da ja to malo ispecem u rerni kao graficku ?? haha :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.