Zanima me da li imate iskustva sa ova dva lap topa u praksi kako su se pokazali sto se tice izdrzljivosti jel bllo problema u garantnom roku i sl. Performance mi savrseno odgovaraju, 17 ekran, 4gb rama intelov procesor, grafika mi prakticno i ne treba
TOSHIBA Satellite L670-175 Procesor: Intel® Pentium® P6000 1,86 GHz Ekran: 17.3` HD (1600x900)TruBrite® WXGA High Brightness LED Grafika: Intel® HD do 1.2GB Memorija: 3 GB DDR3 (1066MHz) Hard Disk: 320 GB(5400rmp) SATA Optika: DVD SuperMulti Ostal
DELL je prvi pik za sada Devize devize bonda elema
naravno.Ako neces da se igras taj dell je savrsen.Radice sve kao podmazano.Nemam iskustva sa tim modelom konkretno ali sa Dell-om sam prezadovoljan a ima i 1gb mem vise i malo brzi cpu.Nema tu dileme. AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
Asus M4A785TD-V-EVO
Mushkin 2x2 gb 2000mhz
Gigabyte GTX 260OC 684/1368/2200 121gb/s XIGMATEK Go Green 700W 80Plus
Ptiblizno su isti, stim sto za dell znam da je problem win xp a se instalira, da je jebada da se naadju drajveri, a za toshibu ne znam nikog ko je pokusavao. A prva opcija bi bila 32bit win xp, zbog usko strucnog softvera koji ima problema sa drajverima za 64bit OS, pogotovo sa vistom.
Nisam gledao garanciju, ko daje jacu, ali cenim da oba imaju min 2god garantni rok sto je realno dovoljo.
Jednostavno, Dell daje jedini 3 godine garancije. Toshiba 2, ali no matter what traje samo prvih godinu dana.
@execution Pa mozda ti ne znas, ali ja sam ih se nagledao, u poslednje vreme su poceli zestoko da fusere. __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.