Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
mesto za kupovinu novog lap topa??
STRANA 1 OD 1
buyer mesto za kupovinu novog lap topa?? 05.02.2011. 21:59 T33410

status: user
broj poruka: 211
Koje prodavnice preporucujete za kupovinu lap topa ili netbooka??? Koje imaju najbolje ponude, najmanje cene, koje daju najfise garancije itd.??? unapred hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mortificat Re: mesto za kupovinu novog lap topa?? 05.02.2011. 22:34 #292344

broj poruka: 3519
Pa kreneš od pretrage na PCBerzi i ITSvetu i kada nađeš ono što te zanima, onda juriš najnižu cenu. Nema pravila, sve je to do distributera, ko sa kim radi, emmi je što se tiče harware-a keva i oni obično najbolje ponude bacaju. Probaj i sa pcpractic.com, dosta ljudi je imalo pozitivna iskustva, ali recimo zaobiđi džibratron, zbog peripetija sa garancijom, osim ako je baš carska ponuda, tj. akcija.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1576909

:: Koje prodavnice preporucujete za kupovinu lap topa ili netbooka??? Koje imaju najbolje ponude, najmanje cene, koje daju najfise garancije itd.??? unapred hvala
Stripy Re 05.02.2011. 23:29 #292357

broj poruka: 4163
Koliko sam ja primetio emmi i bc group

http://www.youtube.com/watch?v=WBmVxATDSJ0
Moje sokoćalo
i3 550
Asus P7P55D PRO
2Gb DDR3 (neka na 1066)
Asus 8800GTS
Čifteković 0,35KW
HDD WD crni 1TB, WD zelembać 1TB i WD zelembać 1,5TB

tsp303725 otkri nam 05.02.2011. 23:32 #292358

broj poruka: 79

CERI

Mortificat-kakvih problema ima u toj radnji sa garancijom? kazi i nama da znamo!!!
eXecution Re: mesto za kupovinu novog lap topa?? 05.02.2011. 23:32 #292359

broj poruka: 11

Kao sto Mortificat kaze, pogledas na pcberzi ili itsvetu i tamo odma imas sortirano u kojim prodavnicama je najjeftiniji taj model, pa krenes redom. Nemam iskustva sa online prodavnicama, pa ni ne mogu da ih preporucim, ali vecina ovih obicnih je ok.

btw. Mortificat, kakve peripetije su u pitanju? Bas me interesuje, posto planiram mozda kod njih da uzmem lap.

pedjag hm 06.02.2011. 00:03 #292371

broj poruka: 424

Ja uzeo komp kod njih,ploca crkla,zamenili mi domah.A u ponedeljak uzimam laptop
Mortificat @tsp303725 & eXecution 06.02.2011. 01:18 #292378

broj poruka: 3519
Jeba*ina prilikom reklamacije, drže bilo koju komponentu max 45 dana i onda te zovu da ti kažu stanje. Ortak je skoro kupio kod njih memaru i nakon reklamacije, čekao je 43 dana da mu je poprave/zamene. Veoma su nekorektni kad su potrošači i njihova prava u pitanju.
Opet, to je ono što ja znam, a ovde je često džibratron pominjan u lošem kontekstu. Ima i par pozitivnih iskustava, ali znate onu narodnu:`Dobar glas daleko se čuje, a loš još dalje`.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1576909

Pisko Re: mesto za kupovinu novog lap topa?? 06.02.2011. 09:29 #292424

broj poruka: 6645
Hm, jeste, klemmi, bisi grup, imaju najmanje cene-rabat-zaradu po cenovnicima, od onih sajtova i prodavnica u koje likovi koji vise po berzi, najčešće svraćaju ili ih pretražuju. Svi zevamo uglavnom, u robu tri-četiri uvoznika i merkamo koji preprodavac na malo, najmanje zaradi. U priči mobilna tehnika, ovde popularan Atom nema šta da traži, ima skroz nepovoljan ugovor sa svojim dealer-om tj. ima najveće cene dobavljača i nisu konkurentni, a, kanda ih i zabole....
Ono što je karakteristika ovih prodavaca je, da potpisuju ugovore tj. vežu se iz ovog ili onog razloga, samo za jednog ili deo dobavljača, pa imaju osakaćen asortiman. Ili imaju samo Acer-a i nešto drugo, najskuplje, ili malo više modela, ali, nikada sve. Zato si osuđen da njuškaš i kopaš kao ker ne bi li našao normalnu ponudu i ne osećao se kao magarčina nakon kupovine, kada negde slučajno (ko za qtz, naravno, uvek posle kupovine), na prvoj strani novina ne vidiš oglas za nešto mnogo bolje i jeftinije što ti je promaklo....
Međutim, ako si zainteresovan za netbook, ja imam jedan lični zinoguz na hp-mini netbook koji se prodaje u METRO-u, cca 25.000 dinkićariusa, a pruža najviše (veći hdd od 160,tj. 250, iako ima modela i sa 320Gb - ali im fali sve drugo..., zatim, ima 3 USB-a, ima 6-ćelijsku bateriju i nije Ei Niš već HP...).
Garancija na robu iz METRO-a ili bilo kog supermarketa, mora da je glavobolja, ali, to je Serbistan i na to se čovek mora privići. Možda i nije kilava kako se čovek boji na početku. Ili bar lošija od drugih....

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

:: Koje prodavnice preporucujete za kupovinu lap topa ili netbooka??? Koje imaju najbolje ponude, najmanje cene, koje daju najfise garancije itd.??? unapred hvala
tsp303725 i meni nije jasan zakon 06.02.2011. 11:14 #292439

broj poruka: 79

CERI

Mortificat

Voleo bi da svako pa i ti procita zakon pa da posle sudi i ocenjuje!
Dugo sam u tom svetu i znam da je zakon taj koji nas je*e a ne radnje ili ti servisi!!! Milslim na tih 45 dana za resavanje reklamacije. Bolje da nisu skroz usvojili novi gde pise da se reklamacije mora resiti u RAZUMNOM ROKU.
E sada vi meni recite koliko je to u danima,satima i mesecima??? Sagledajte problem iz svakog ugla.
milkecha mesto za kupovinu novog lap topa?? 15.02.2011. 15:59 #295275

broj poruka: 14
Ja imam odlicno iskustvo sa Lap Top Centrom, a cene su koliko sam pratio za vecinu modela najpovoljnije u gradu. Pogledaj njihov Web pa sam proceni .)
http://www.laptopcentar.co.rs/

Pozdrav

milkecha mesto za kupovinu novog lap topa?? 15.02.2011. 16:00 #295277

broj poruka: 14
Ja imam odlicno iskustvo sa Lap Top Centrom, a cene su koliko sam pratio za vecinu modela najpovoljnije u gradu. Pogledaj njihov Web pa sam proceni .)
http://www.laptopcentar.co.rs/

Pozdrav

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs