Sa vremena na vreme , jednostavno nece da upali stisnes dugme on upali one silne lampice i ugasi , jedino mu pomogne kad ubacim cd sa biosom i drndam to dugme za paljenje i windows dtipku i tipku `b`, posle pola sata drndanja upali. Jurcao sam po stranim forumima i oni svasta pisu , dosta se spominje graficki cipset ti je nvidia 6150 ja mislim. Ako neko ima neki predlog bilo bi super , jedan elektronicar mi je predlozio da fizicki sprecimo upis u bios odlemljivanjem odredjenih nozica, svaki predlog dobro doso
Jel koristis mozda windows7 ili vistu? Meni se desavalo npr kad mi se komp sam ugasi, tj aktivira se sleep , i sad ako ga tako ostavim duze od 5-6h posle imam problema da upalim komp, nece na dugme, tj ukljuci se i posle 5sec restartuje po par puta, i onda moram da ga ugasim na prekidac, izvadim kabli za napajanje.. pa vratim...
Meni je jedan dv9000 ovde na servisu, potpuno isti serijski problem na svim dv6 i dv9xxx modelima. Servis ti je oko 50 evra ako uspe, ako ne uspe onda ti se vise uopste nece upaliti. Meni je procenat uspasnosti poprvake 3 od 3 do sada, ovaj ce mi biti cetvrti. Inace popravkom mu se samo produzava zivot, mora se voditi racuna o hladjenju, koje je u sklopu sa CPU kulerom i ako CPU pocne da se pregreva onda se pregreva i GPU i stvaraju se hladni lemovi ispod.
BTW kada se upali radi bez problema do prvog gasenja...? :)
Moj DV6000 imao isti problem.Nosio sam ga u MIKROS servis, zamenili su mi cip, dobio sam 3 meseca garanciju, evo radi vec 6 meseci ko blesav :)))). Oni su na Dorcolu, evo ti broj pa probaj 011/3033294
Nisu ga zamenili nego su ga `prekuglali`. Izgovor `zamenili` je opravdanje za naplatu od 80 ili više evrića. Znate, čip je skuuup, kooooštaa....
http://www.youtube.com/watch?v=WBmVxATDSJ0 Moje sokoćalo i3 550 Asus P7P55D PRO 2Gb DDR3 (neka na 1066) Asus 8800GTS Čifteković 0,35KW HDD WD crni 1Tb, WD zelembać 1Tb i WD zelembać 1,5Tb
:: Moj DV6000 imao isti problem.Nosio sam ga u MIKROS servis, zamenili su mi cip, dobio sam 3 meseca garanciju, evo radi vec 6 meseci ko blesav :)))) :: Oni su na Dorcolu, evo ti broj pa probaj 011/303329 :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.