slika podrhtava,kao da ne dobija dovoljno struje ili sta vec ?
STRANA 1 OD 1
madafaka
slika podrhtava,kao da ne dobija dovoljno struje ili sta vec ?
04.02.2011. 13:29
T33362
status: user broj poruka: 141
Problem je sto lap kada mu je smanjen kontrast nede na pola recimo,slika pocinje da podrhtava,tj ne da se mrda nego zamislite sijalicu koja ne dobija dovoljno struje pa onako pomalo oscilira u osvetljenju ali se primecuje. Sta mislite da moze biti problem? Laptop je asus k52je-ex702d,relativno nov,mozda drajveri za monitor ili nesto slicno...?
Nemam instaliran drajver za monitor,da li mi to treba ? Mislim pretpostavljam da treba,posto ne mogu da promenim refresh rate,stoji mi na 60h i 1366x768..
:: :: :: :: Nemam instaliran drajver za monitor,da li mi to treba ? Mislim pretpostavljam da treba,posto ne mogu da promenim refresh rate,stoji mi na 60h i 1366x768..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.