potrebna mi je pomoc, drugar hoce da uzme lap..ima 70k na raspolaganju i mimo svakodnevnih stvari koristice ga i za igranje.... (da znam da lapovi nisu za igrice i to nije bitno sada... )
najvise me zanima...koliko sam video u opticaju do 70k na raspolaganju su lapovi sa sledecim grafickim karticama .... nvidia 425 325 . ati 6370 5450 5650 ...ostale nisu ni vredne pomena....
tako da sta od svih ovih grafickih je vredno trazenja radi `igranja` na tom lapu ?
ma znam ali jbg, hoce drugar da igra pa kolko tolko...najbolje za te pare...e sad video sam sta ulazi u tu pricu ali ne znam sta je brze....425....5650 itd...
pre 5 meseci, tamo negde krajem septembra sam u gigatronu kupio Toshiba-in lap L670-10P Specifikajia je otprilike ova i3 2.13 GHz, 4 GB RAM-a, 500 GB HDD, 5650 1GB. Do sada je na njemu odigrano : Starcraft II, Call of Duty Black Ops i Modern Warfare 2, Need for Speed Hot Pursuit, Sniper Ghost Warrior, Alien Breed 2, Crysis Warhead, Warhammer 40K onaj zadnji nesecam se kako mu podnaslov, odavno sam ga sutnuo. Sve je igrano u 1600x900 sa medium i povremeno high detaljima. Lap je placen 73000 i nesto dinara. Pored osnovne konfe ima USB 2.0x2, eSATA/USB 1, HDMI, Wifi, bluetooth, dvd, legalan Win7 x64, 17.3, citac kartica, LAN. Jedina moja prituzba na njega je tastatura koja se malo ugiba tokom kucanja ali nije opasno. Nemoj bacati pare.
A i nije 70k nego manje od 50k, i ima 5650. COD MW2 MP ide na max k`o na zejtin.. Ima samo jednu manu - jedan zvucnik. Sto ? Neznam. Ali zato je zvuk na dobrim sluzkama, k`o $ecer.
AMD Phenom II 955 BE MSI 790FX-GD70 2x 2 GB OCZ 1600MHz Gold edition low voltage 2xSamsung F3 1TB ATI Radeon Sapphire 4890 Toxic Vapor-X Thermaltake Soprano VB1000VBS Logitech Wave Logitech MX1100
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.