Problem je u tome sto racunar nece ama bas nista da uradi samo se upali power lampica i to je to, po nekad je htio kad ga pritisnem sa zadnje strane dje je kuler za grficku i orocesor da ulai i radi tako bez problema ali u zadnje vrijeme nece ni to. Ima li ko kakav predlog?
Hehe, a da je rekao da ima problem sa Dell laptopom, da li bi mu verovao?
Pokvario se računar, tebi bi bi to bar trebalo da bude jasno da se dešava...
Pozdrav!
Vlada
:: Prvi problem se zove Fudžicu Simens a drugi hladni lemovi na ploči usled kojih lap neće da `pali`. :: :: http://www.youtube.com/watch?v=WBmVxATDSJ :: Moje sokoćal :: i3 55 :: Asus P7P55D PR :: 2Gb DDR3 (neka na 1066 :: Asus 8800GT :: Čifteković 0,35K :: HDD WD crni 1Tb, WD zelembać 1Tb i WD zelembać 1,5T :: :: ::
Eto ja reko da neije ko od vas profesionalaca nalijecao na slican problem , u svakom slucaju hvala riesicu ga ja. Nekad sam isto pitao za neki siemens i iste odgovore dobio mrtvaploca trta vrta njemu samo budalip cpu. Ipak hvala na trudu. Pozdrav
probaj da mu priključiš monitor, ja sam imao par slučajeva sa 5550 gde je crkavao displej... Ne kažem da je i ovde slučaj, ali probaj sa eksternim displejom.
Sorry, zanemario sam šta si prvo napisao. Mada, kada zastane i ne daje na displeju sliku, možda se na priključenom monitoru vidi neka poruka `zašto se to dešava`.
Pozdrav!
Vlada
:: Cudno je da nijedna lampica ni od hdd ni od cega se ne pokrece totalno mrtav osim od power i kad prikljucim adapter vidi i njega :: :: ::
torque .. super .. moze da radi kao masina za punjenje baterja ..
imas kvar na ploci .. chim nemas nikakvu inicijalizaciju hdd-a i cd-a .. poseban chip kontrolise proces oko baterje i nezavisan je od ostatka ploce .. prosto ga neinteresuje dali je ostatak ispravan ..
nemozes to resiti tako sto ces se 3 sata mrshtiti na chipset :) .. mora da padne kompletna diagnostika sa post karticama , premeravanje multimetrom i pracenje signala ..
codeuse u pravu si potpuno nego sam u neku stisku sa radionicom pa nemogu sad o tome evo ako bog da od prvog cu ponovo u servis pa cu malo mjerit. Nego sam mislio da je neko imao slican problem sa pomenutom masinom ali nema veze. U svakom slucaj hvala puno.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.