Taj HP ima veoma jako kuciste, ali je dizajn jednostavan... Itekako je kvalitetan. Imao sam prilike da koristim ASUS K52 seriju, dizajn je fenomenalan, laptop je tih, i ima solidne zvucnike. Ja msm da je ta ati 5470 jaca kartica. Pogledaj oba modela pa koji ti se dopande. Samo da ti kazem da ne ocekujes da se nesto naigras sa tim karticama, ja imam 560v 1GB i radi super, fura do COD4 na 1336x766 normal vec na high secka, dok warcraft 3, wow, cs i ostale stare igrice rade na max... Probao sam i PES09 i 2010 rade na MAX. Te dve grafike daju oko 3000-3500poena u 3dmark06 a ova 560v oko 6200, tako da su skoro duplo slabije, ovo sam ti napisao cisto da ne ocekujes mnogo, ja sam mislio da je ova 560v mnogo jacha, mada sa moje potrebe je vise nego dovoljna.
Ja bih izabrao ASUS K52 zbog izgleda. Ako ipak hoces da igra igrice preporucujem ti ACER 5738ZG (T4500, 2GB DDR3. 320GB HDD, Ati 560V 1GB - 2god garancija cena je oko 42k)... ja sam prezadovoljan, mada Corei3 je corei3
Korisnik ovog racunara je Prof.Dr. Nuklearnih nauka odsek za .. neku genetsku hemiju za ... sve ove tackice imaju znacenje ali ja ih neznam sada. Po pitanju igrica smesno komentarisati ali se trazi pouzdan racunar koji ce da traje jedan period istrazivanja bez da postoji mogucnost da padne sistem pa next, next, next e jebiga!
U tom slucaju ja bi isao na Toshibu, ili Lenovo eventualno. Reci koliko para je doticni spreman da izdvoji?
_________________________________________________________________ ASUS P5B-E Plus - E2160@3.0 - Gainward 4850 512 (650/2200) - Kingston 2x1Gb ________________________________________________ DDR2 800 @ 833 (5-5-5-18) - LC Power 600H - Philips 22
:: Korisnik ovog racunara je Prof.Dr. Nuklearnih nauka odsek za .. neku genetsku hemiju za ... sve ove tackice imaju znacenje ali ja ih neznam sada. Po pitanju igrica smesno komentarisati ali se trazi pouzdan racunar koji ce da traje jedan period istrazivanja bez da postoji mogucnost da padne sistem pa next, next, next e jebiga :: :: ::
Za Lenovo laptopove sam cuo da hoce da zezaju, msm sto se tice drajvera i softvera mada ne mora to nista da znaci.
Ako vec hoce pouzdano nek uzme DELL sa corei3 + ati5470, 4gb rama, jeste da su skuplji npr 5-6k od ostalih slicnih karakteristika ali imaju 3god garanciju
:: Korisnik ovog racunara je Prof.Dr. Nuklearnih nauka odsek za .. neku genetsku hemiju za ... sve ove tackice imaju znacenje ali ja ih neznam sada. Po pitanju igrica smesno komentarisati ali se trazi pouzdan racunar koji ce da traje jedan period istrazivanja bez da postoji mogucnost da padne sistem pa next, next, next e jebiga :: :: ::
Dell ili Toshiba, svejedno, al Toshiba nudi malo slabije laptopove gledajuci performanse, od Dell-a po istoj ceni, tako da pogledaj ova dva Dell-a iznad, odlicna su oba, a drugi ima dosta jacu grafiku ako je to potrebno, uz 3 god. garancije odlican su izbor....
_________________________________________________________________ ASUS P5B-E Plus - E2160@3.0 - Gainward 4850 512 (650/2200) - Kingston 2x1Gb ________________________________________________ DDR2 800 @ 833 (5-5-5-18) - LC Power 600H - Philips 22
Ima li nesto od konkurencije video sam HP4524 sa Atlon procesorom jesu li isti, ili slicnih performansi i da li se Amd vise greje ili je to u granicama normale za prenosne lapove. Hvala
pravi probleme?Da si zdravi ziv lenovo je u istrazivanju bio No1 po pouzdanosti a ti kako hoces...Moj predlog za dell pa lenovo pa cak i asus pre toshibe,toshiba je postala teski krs a tek njihov servis-strasno...Dell a ako ides na jeftinije onda Lenovo a prava star za to sto trazis je thinkpad recimo mada je malo skuplji... AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
Asus M4A785TD-V-EVO
Mushkin 2x2 gb 2000mhz
Gigabyte GTX 260OC 684/1368/2200 121gb/s XIGMATEK Go Green 700W 80Plus
Pod 1. Preporuchujem P67 Intel ChipSet Pod 2. Intel i5 ili i7 proc gen 2 (32nm). Pod 3. DELL kao jednog od najpouzdanijih note book-ova (lichno iskustvo, garancija, ..
Konfiguraciju odaberite po lichnim zahtevima. Moja preporuka, a za ono shto ste naveli da Vam treba: . grafika nije presudna (tako i trazite) . memorija (RAM) je jako bitna (trazite minimum 8GB) . HDD kapacitet nije mnogo bitan, ali brzina jeste (za Vas bi SSD bio idealan, ali Vi procenite da li Vam cena odgovara)
Ako ochekujete da Vam neko kaze gde to mozete da kupite i po kojoj ceni, a pre no shto se izjasnite o tachnoj konfiguraciji, malo teze!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.