Pozdrav ljudi, imam ponudu za gore navedeni laptop...Moje pitanje glasi koliko taj laptop vredi? Decko hoce da mi proda za 1000 evra. U pitanju je nov,neotpakovan ali bez garancije.:) Unapred zahvalan na odgovoru.
Pazi video sam taj oglas, al isto tako sam i proverio na nekim sajtovima. Kao sto rece Sub-Z stoji da je 1700 i navise. Hteo sam prvo da proverim ovde.Taj laptop sto mi nudi,nov je 100%(najbolji ortak ga prodaje), jedino sto nema garanciju...Videcu sa njim da spusti malo cenu, jer ja 1k evra nemam trenutno:)
Sony je sony, to stoji ali ipak 1000e sa polovan je mnogo, msm za te pare bolji kupi nov slabiji nego posle da imas problema i da mucis muke... ewo ti nesto ovako slicno:
koji vam je qrac .. taj lap vredi 2xvise od 1000e .. zarenjaninac ga je dobio od rodjaka na poklon pa i 800e je cista zarada .. ako je dosao iz DE . neko ga je uzeo na kredid i prodao za kes da uzme zive pare ... vidjeno milion puta
sony vaio je .. sony vaio .. sta reci za njega osim da je skup .. jer je sony .. uvek je bio skup a uvek ce i biti skup .. jer je sony .. end of story ... kvalitetno je napravljeno sve na njemu .. sem elektronike koja zna da crkne ... ali tek po isteku garancije tako da ti garancija za njega vredi koliko i milion starih dinara ..
za 1000e vredi .. ali nekontam zasto nas pitas dalii da kupis nesto .. ocigledno ti se svideo na oko ..
ja imam jedan sony vaio star ko biblija (4ka sa 16`` 1600x1200 ..4000$.. u doba kad je crt bio zakon a tft imao predsednik).. i jos radi ..
rezolucija ekrana i kvalitet istog + ime = to sto nabija cenu ... full HD na 16`` - to kosta 1000e ..
Pa nisam ga video jer je neotpakovan. No pao je dogovor, uzecu taj laptop, i verovatno cu ga preprodati jer sam vec dobio ponudu za njega:). Hvala vam na brzim odgovorima.
Ja imam taj lap top ustvari nije verzija sa I7 procesorome nego I5. Prvo taj lap top ako je nov za tu cenu je super. VIdim neki spominju da je 1700e, da mozda kod nas vredi toliko, posto je kod nas sve duplo skuplje ali na zapadu je stvarno mnogo manje. Ja sam moj kupio u Becu i tamo je njegova cena bila 1250, a I5 1000e.
Ja sam sa njim prezadovoljan, stvarno radi super. Imam ga godinu dana i sve izvanredno radi. Grafika je nvidia 330M za lap top ona ubija. Probao sam nekoliko igrica i stvarno fenomenalno radi. Ima hard od 500 i BR citac. Ostalo je sve standard, Usb, HDMI, ZVUK, MIKROFON bukvalno sve sto ti treba. Ja jos racunar koristim za ozbiljnije stvari kao sto je adobe, maya i prezadovoljan sam.
`Pa nisam ga video jer je neotpakovan. No pao je dogovor, uzecu taj laptop, i verovatno cu ga preprodati jer sam vec dobio ponudu za njega:) ` ima nas svakakvih... :))))
raicu sad cu da ispadnem ne znam kakav covek:) kao prvo od pocetka mi je bila namera da ga preprodam, jer bih ja pre kupio neki desktop racunar nego laptop za te pare.Kao drugo nisam ja spustio cenu, vec on kad je ugledao oglas. Ja inace nisam lud da dajem za jedan te isti komp 200 evra vise... no poenta je da je `pevao` kad je dobio kes, a i ja sam posle:) Na to recimo gledaj kao da sam se ugradio...I ne mozes osudjivati coveka na osnovu jednog posta, zar ne?:) A ti ne bi iskoristio sansu da zaradis 100,150 evra?:D toliko od mene
Aaaaaa kakav lik od choveka!!! Gledaj drugar, da te ne bude malo sramota od druga? Cekaj kupujes od njega nesto da bih zaradio 100-150e, msm sta ako je decko hteo da ga prodao za 1000e a tebi spustio na 800e? I sta ces kad bude cuo da si ga prodao? Msm malo je trulo, jos kad mu kazes da si zaradio 150e ima da poludi... Ceni to sto ti chovek prodaje laptop, jos ti spustio cenu.
:: :: raicu sad cu da ispadnem ne znam kakav covek:) kao prvo od pocetka mi je bila namera da ga preprodam, jer bih ja pre kupio neki desktop racunar nego laptop za te pare.Kao drugo nisam ja spustio cenu, vec on kad je ugledao oglas. Ja inace nisam lud da dajem za jedan te isti komp 200 evra vise... no poenta je da je `pevao` kad je dobio kes, a i ja sam posle:) Na to recimo gledaj kao da sam se ugradio...I ne mozes osudjivati coveka na osnovu jednog posta, zar ne?:) A ti ne bi iskoristio sansu da zaradis 100,150 evra?:D toliko od mene
Imao si i opciju da kažeš ortaku: `E, našo sam ti kupca za laptop koji daje 1000 evra`
Ma dobro, što kažu kolege možda ti i nije ortak... a možda sam i ja jednostavno idiot što mi takve stvari padaju na um.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: :: raicu sad cu da ispadnem ne znam kakav covek:) kao prvo od pocetka mi je bila namera da ga preprodam, jer bih ja pre kupio neki desktop racunar nego laptop za te pare.Kao drugo nisam ja spustio cenu, vec on kad je ugledao oglas. Ja inace nisam lud da dajem za jedan te isti komp 200 evra vise... no poenta je da je `pevao` kad je dobio kes, a i ja sam posle:) Na to recimo gledaj kao da sam se ugradio...I ne mozes osudjivati coveka na osnovu jednog posta, zar ne?:) A ti ne bi iskoristio sansu da zaradis 100,150 evra?:D toliko od mene
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.