Prvo sto me je zacudilo je, da je instalacija sa usb sp3, trajala dva i po sata, posle toga je sve sto sam instalirao kocilo pri po kretanju svega, lampica za hard je non stop upaljena kad koci, formatiran je u ntfs modu, sta bi moglo da bude.Svi potrebni drajveri su instalirani i oni su koceni prilikom instalacije...pomozite....
Daklem, transparentno, po meni ne valja komunikacija sa tim shit-shit-diskom.
Zato što je: -neispravan, delomično -izbagovalo se neko podešavanje u BIOS-u, -potrebni su POSEBNI drajveri za win, da bi komunikacija išla glatko a brzina bila prava.
Bilo bi možda isuviše nadrkano da si napisao da li je to prva instalacija uopšte, ili šta je bilo instalirano pre i kako je radilo, zatim, da li bi ti palo na pamet da probaš npr. Ubuntu usb instalaciju....? Recmo ovako: pošto ne verujem da je to novo, neko ti ga je prodao u `nepoznato ispravnom` stanju sa formatiranom diskom, bez operativnog sistema, uz razne žvake tipa legalnosti ili biraš šta hoćeš ti ili pojebali ga virusi i slično, a sad ti otkrivaš šta sve ne valja...? Or, I`m wrong?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.