UX, bash si tu na ivici, za te pare mocices samo da uzmes nesto losije od notebook, ali ako dodas bar jos jedno 5-9k mocices da uzmesh pristoju masinu:
lose sam napisao ja meni ustvari treba neki netbook,znaci mali lap top :) to bi islo na poklon jednoj osobi,kako gledam za te pare nema nista pristojnih performansi...
e to cak i nije lose,mada mi nesto taj acer ne uliva poverenje,koliko bi trebao da dam para za neku tosibu recimo? jel puno vise za iste performanse?
:: Cena 2999 :: :: Specifikacija je dole :: :: Acer Aspire one AOD255-N55CK :: :: Opis proizvod :: Osnovne karakteristike :: Acer Aspire one AOD255-N55CK :: Ekran: 10.1 inch Crystalbrite WSVG :: Procesor: Intel Atom N550 (1.50 GHz,1 MB L2 cache, 667 MHz FSB :: Grafika: Intel GMA 315 :: Memorija: 1GB DDR3 RA :: Čipset: Intel NM10 Express Chipse :: Hard disk: 320GB SAT :: Operativni sistem: Linu :: Baterija: 6-cell batter :: Garancija: 2 godin :: :: Dodatno ces se obradovati kad odes u radnju sto imaju 2gb DDR3 a ne 1GB sto pise u specifikaciji, a cena ista :: :: Baterija traje 8 sati :: I win7 lepo radi na ovome, 2 jezgra i 4 treda :: :: :: :: Mana je sto imaju LINPUS na sebi :: :: Eran nije vrhunski, ali pogledaj pa proceni sam :: :: Nisam bas siguran da li zelis notebook ili netbook, ali ova cena vuce na ovu stranu :: :: I mene je comtrade zbunio sa razvrstavanjem.
Mada je to jedini dvojezgarni koj sam ja uspeo naci u NS, a pucao sam na 2 jezgra i upravo cifru koju ti ganjas plus 6 cell baterija.
Baterija fenomenalno traje, to je i najbitnije. BEST BUY za te pare.
I znaci to dodatno jezgro, posebno ako ce se koristit win7. Ekran je ok ali sam video i bolje. Mada je meni lepsa slika na njemu nego na 22` TFT Samsung koji mi je na stolu.
Moja preporuka ako su performanse bitne. Dopadljiv je, pristojna tastatura, dobar touch.
Ima drivera na netu za njega za win7 x86. Mogu se sa malo truda naci i za x64.
Ima i lepsih od njega, ali jacih za te pare nisam nasao.
fala ti puno,vetovatno cu uzeti taj iz comtrade-a ako slucajno ne ugledam nesto sto je bolje za te pare..
:: U pravu si, skuplj su :: :: Mada je to jedini dvojezgarni koj sam ja uspeo naci u NS, a pucao sam na 2 jezgra i upravo cifru koju ti ganjas plus 6 cell baterija :: :: Baterija fenomenalno traje, to je i najbitnije :: BEST BUY za te pare :: :: I znaci to dodatno jezgro, posebno ako ce se koristit win7 :: Ekran je ok ali sam video i bolje :: Mada je meni lepsa slika na njemu nego na 22` TFT Samsung koji mi je na stolu :: :: Moja preporuka ako su performanse bitne :: Dopadljiv je, pristojna tastatura, dobar touch :: :: Ima drivera na netu za njega za win7 x86 :: Mogu se sa malo truda naci i za x64 :: :: Ima i lepsih od njega, ali jacih za te pare nisam nasao.
Imash u Metrou-u za 17k, e sad ne znam da li je ova novije serija, posto ima vazdan tih Atom procesora, mada ima 1gb rama i 160gb hdd... pogledaj za svaki slucaj, a i cena je znatno niza u odnosu na ostale prodavnice...
:: KalifNS@ pogledacu svakako,jer mi to dodje kao proritet ovih dana : :: :: raic@ meni treba onaj mali lap top :) ali ovo sto si ti naveo je dobro za nekog ko oce veliki lap za sitne pare..solidna stva :: :: :: :: Raspitaj se u radnji, ja sam dobio sa 2GB :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: ::
Udji na metro sajt , pa imas u katalogu taj laptop...
:: :: :: Plamen@ bravo...obavezno cu se prosetati i do metroa tamo uvek ima nesto skoro pa za dzabe : :: :: raic@ moja greska je bila pa sam se posle ispravio :)
Taj malisha je bio na akciji do 8. januara... JBg, zakasnili ste, mada bice ih ponovo sigurno, isplati se sacekati... Ja sam bash razmisljao da ga uzmem, ali se ipak odlucio za notebook...
:: kako god probam, katalog im ima po par arikla samo, ono u pdf-u, gde je taj mališa od 17kdin. :: :: AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, ASUS EAH 3870 512mb gddr4, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800 i stetocina X7 X-750 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.