E sad, interesuje me kako ide kupovina preko njihovog sajta? Jel mogu da platim nasom master, maestro, ili dina karticom? Kako ide slanje? Da li dobijama garanciju i da li vazi u Srbiji? Da li se na ovu cenu placa naknadno pdv i carina (ne razumem se bash oko toga)? Koliko je sigurna kupovina preko interneta?
Znam da postavljam mnogo pitanja ali ja prosto nisam upucen u kupovinu preko neta. i jos nesto koja je grafika kod ovog modela i koliko dobija poena u 3dmark06 (odprilike)? pozdrav!
svet kompjutera,ima dodatak bas o internet kupovini.Sve od a do š objasnjeno.Ne znam zasto komplikujes i ne kupis ovde?Placas carinu itd naravno a ne znas koliko.To dal oni vrse isporuku to vidi na sajtu.Koliko planiras da das kesa i za sta ces koristiti lap? AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
Asus M4A785TD-V-EVO
Mushkin 2x2 gb 2000mhz
Gigabyte GTX 260OC 684/1368/2200 121gb/s XIGMATEK Go Green 700W 80Plus
@Plamen, tebrane, sto bi sebi komplikovao zivot? Idi lepo u HP shop i kupi/naruci pavilion koji ti se svidja... __________________________________________________________ Velg Bort Livet
odmah sam ispravio kao sto vidis.Sledeci put budi brzi pa ces moci da se nasladjujes tudjom greskom a ne da pises o temi.Kao sto vidis ne znam gde si nasao to i?Jadno je kako ljudi jedva cekaju tudju gresku.Pa ima ovde po forumu negacija kolko hoces pa ja ne komentarisem.Idi ispravi svakog posebno. Grafika je hd 5700 dno dna kao i svaka intel hd.Doduse bolja od hd 4500. AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
Asus M4A785TD-V-EVO
Mushkin 2x2 gb 2000mhz
Gigabyte GTX 260OC 684/1368/2200 121gb/s XIGMATEK Go Green 700W 80Plus
Video sam da ima i u bg-u prodavnica. Ali brt ovaj model sa Corei3 380 + 6GB DDR3 ima kod nas da kosta 600-700e a tamo je svega 450e. Da li su iste cene u hp bg i ovamo gde sam ja gledao? Jebes ga, ja mzd idem na leto za london pa tamo lepo nadjem hp i kupim. Mislio sam da zovem sutra hp u bg-u da ih pitam jel mogu preko njih da narucim ovaj model i koliko bi me sve to kostalo... Ma brt batalio sam SK odavno, imam kuci jedno 100 primeraka, sve to ide za potpalu... .)
E jebes ga, da zbog grafike odustanem od ovog super laptopa. Pa jel bar u rangu sa ATI 4250?
:: :: odmah sam ispravio kao sto vidis.Sledeci put budi brzi pa ces moci da se nasladjujes tudjom greskom a ne da pises o temi.Kao sto vidis ne znam gde si nasao to i?Jadno je kako ljudi jedva cekaju tudju gresku.Pa ima ovde po forumu negacija kolko hoces pa ja ne komentarisem.Idi ispravi svakog posebno :: Grafika je hd 5700 dno dna kao i svaka intel hd.Doduse bolja od hd 4500 :: AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stoc :: :: Asus M4A785TD-V-EV :: :: Mushkin 2x2 gb 2000mh :: :: Gigabyte GTX 260O :: 684/1368/2200 121gb/s :: XIGMATE :: Go Green 700W 80Plus
:: E jebes ga, da zbog grafike odustanem od ovog super laptopa. Pa jel bar u rangu sa ATI 4250 :: :: :: :: :: :: odmah sam ispravio kao sto vidis.Sledeci put budi brzi pa ces moci da se nasladjujes tudjom greskom a ne da pises o temi.Kao sto vidis ne znam gde si nasao to i?Jadno je kako ljudi jedva cekaju tudju gresku.Pa ima ovde po forumu negacija kolko hoces pa ja ne komentarisem.Idi ispravi svakog posebno :: :: Grafika je hd 5700 dno dna kao i svaka intel hd.Doduse bolja od hd 4500 :: :: AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stoc :: :: :: :: Asus M4A785TD-V-EV :: :: :: :: Mushkin 2x2 gb 2000mh :: :: :: :: Gigabyte GTX 260O :: :: 684/1368/2200 121gb/s :: :: XIGMATE :: :: Go Green 700W 80Plus
Ne znam uopste sta ocekujete od grafike u laptopu za te novce, ali 5470 1gb u HP G62 modelu je sasvim pristojna grafulja... __________________________________________________________ Velg Bort Livet
nekoplikuj sebi zivot ... to sto si video su cene za USA .. shipment je za USA ... a ovo je balkan i ima HP zastupnistvo .. pa ce te uputiti na njih ..
a ako se odlucis na online kupovinu u Ameriki .. spremi jedno 1000e koliko ce te kostati lap ..
codeus ti je ukratko objasnio da se ne isplati narucivati, jer su dodatni troskovi dopreme visoki. Cena od 600 zelenih je bazna, preporuceni komplet je 725 zelenih. Uzmi kalkulator pa racunaj. Evo ti linkovi za srbiju, pa pogledaj, mozes ga imati u srbiji za cca 78.000 din /cca 730 evra/. Bonus je mogucnost kredita.
Ovo ti savetujem iz licnog iskustva, kao vlasnik HP lap sa c2d., koji sam uzeo u bgd, kod gigat.... - tada je bilo kod njih najpovoljnije i tazio sam da dodatno povecaju RAM za 1GB da ne bi bilo problema sa garancijom.
Sto zuris,sacekaj malo, sad pocetkom januara izlazi sandy bridge, i prvo ce se pojaviti laptopovi sa sandy bridge laptopovima, koji su znatno poboljsani u odnosu na trenutne modele .)
a narucivanje iz inostransva se nikako ne isplati, da ti odes tamo i da ga doneses, to je druga prica, ne platis ni carinu ni porez nista, ovako ce te odrati kao magarca :)
Intel i3 330M 2.13GHz HM55 Chipset 3072MB (3GB) DDR3 1066MHz 320GB 7200rpm 15.6 LED HD BrightView (1366 x 768) ATI Mobility Radeon HD5730 1GB GDDR3 (DirectX 11) Switchable / Intel GMA HD JBL Stereo Speakers W7Pro
Ma ti laptopovi sa sandy brigde ima da budu papreni. Ja nigde ne zurim, sacekacu do kraja februara pa kako bude, jedino moze da se desi da padnu cene laptopova sa DC i corei3 procesorima... E sad mozda taj pad cena bude 20-40e sto nije nista znacajno... A jel se zna kad ce sandy brigde da zazivi na trzistu?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.