Svi imaju optiku. Jedino optiku nemaju netbookovi... Ako ti je veličina bitna onda gledaj netbook, za 40.000 bi trebalo i da imaju optiku... __________________ Scourge of PCBerza
Dell je bolje odradjen, tj ima kvalitetniju plastiku, mada Asus K52 serija je takodje dobro odradjena, ja sam vise za Intel-a, e sad ti vidi, da li ti vise znaci garancija ili grafika...
Dell se zove m5030 taj sto si pomenuo.Ima 3g garanciju a moze nesto i da se odigra mada ne preterano zahtevno. AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
Al uzeo sam ASUS K5JC - EX347 prezadovoljan sam jos sam dobio torbu i mis za 44.700din P6100 2.0GHz, 3GB DDR3 i slag na tortu GeForce 310M 1GB mislim da sa ovom konfiguracijom mogu lepo da se poigram........ :))) Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.