Molim sve na pcbrza forumu, ako mogu dami pomognu.Naime, potrebna mi je neka sema sa koje mogu da vidim kako da skinem maticnu plocu.Hvala u svakom slucaju, svakom ko mi posalje neki link
Jos jedno pitanje, kada upalim laptop , pojave se strafte, neke linije na monitoru.Pitanje je sta je uzrok tome, da li otisao monitor, ili vga na ploci.
Graficka. Popravka ti je 50-80 evra ukoliko laptop nije otvaran. Ukoliko odneses samo maticnu plocu onda je 10-30 evra. Pitaj servispc mislim da moze da ti pomogne. Ako ne uspes da popravis, mozda mogu ja da ti nabavim drugu maticnu plocu, cena bi ti bila oko 80 evra.
S1000RR
:: :: :: :: Jos jedno pitanje, kada upalim laptop , pojave se strafte, neke linije na monitoru.Pitanje je sta je uzrok tome, da li otisao monitor, ili vga na ploci.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.