Normalno uključim laptop, pojavi se Vindovs znak, Dobrodošlica, pojavi se desktop, krenu ikonice da se uključuje pored sata i kada treba da se uključe ikonice za LAN i WLAN tu zablokira i gotovo.Onda ga namenski isključim na dugme i to je pre palilo, ali sada neće.
U čemu je problem?
Ovo mi se dešavalo i pre nekih 3-4 meseca i kako je problem došao, tako je i otišao, ali se sada ponovo javio.
Ako je stvarno Vindovs, da podatke vadim preko Hirenta?
Više bih voleo ako je do nekog podešavanja...
Izmena: Zaboravih da napišem, da kada mi se to ranije dešavalo, kdaa sam uspeo da ga uključim do kraja, gasio sam ga na hibernaciju i nije bilo nikakvih problema.
Je l` ima neka druga mogućnost, samo da ne reinstaliram Vindovs?
to potpuno liči na taj sistem...ne znam kako preko hirensa pošto ne koristim taj program. Sve svoje podatke držim na posebnoj particiji. Dakle odradi klasičan kopi pejst podataka sa C na D i to je to.
Nema potrebe za time. Kada te pita gde ćeš da staviš instalaciju wina ti mu kažeš na C i onda ti on ponudi format te particije i to je to. Nema potreba da formatiraš D...tehnički gledano postoji verovatnoća da si neki virus preselio na D, ali zato po instalaciji novog sistema prečešljaš D particiju sa nekoliko AV-ova i voziš dalje...
support normality
:: Pošto vidim da mora reinstalacija, radio sam to - nije problem :: :: Imam C i D, i sve što mi je potrebno je na D :: :: E, svaki put kada sam reinstalirao, formatirao sam oba diska. Kako da formatiram samo C i da tu stavim Vindovs, a da ne diram D :: :: Ovo mi je bitno jer ako bih nešto pogrešio, bam :: :: https://www.mojtip.co :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.