Imam MSI ms-163c laptop koji je star vec par godina i poceo je da mi krci kuler...sada znam da mogu da gotvorim i sipam masinsko ulje,ali me zanima da li negde mogu da kupim kuler, a da pri tome ne odem u servis? I ako neko zna koliko bi me doslo da ga zamenim u servisu.
Ovako ti se cisti 99% ventova da li za kuciste gpu cpu nije bitno bitno je da imas malo masinskog ulja kap dve da podmazes povadi one njihove gumice zbog toga i bruji evo ti video pa pogledaj kako da ga rasturis i ocistis od kupovine slaba vajda http://www.youtube.com/watch?v=r5TsVkpEsVQ&feature=related
ja sam cistio kulere i podmazivao ali na desktopu,nisam nikada to radio sa laptopom...
ovo je kuler...tj komplet kuler...ali kapiram da moze da se dodje samo do kulera a ne do cele masinerije...ali vidim takodje da moram da poskidam sve sto znaci da mi treba i termalna pasta...aaaaa koja gnjavaza.
Sta da se radi sve rasturi, ocisti, kupi pastu nista ispod mx2 ili ocz freeze naneses dve graske velicine 1-2 zrnca pirinca i vrati kuler nazad ako imas viska vremena kupi neke finije smirgle pa izlapuj i taj hladnjak :D bolje i to nego u servis pa da te oderu :D
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.