Jedino bih ti preporučio DELL u toj klasi. Tošibin servis kod nas je noćna mora, a od kolega koji se bave prodajom laptopova sam čuo u više navrata da su kod nas nove Tošibice sve neki krndelji i da se često kvare, daleko više od konkurentnih brandova. DELL sam ti preporučio jer ima 3 godine garanciju i kvalitet im je uvek na nivou.
Hvala na upozorenju. Privukao me i5 460M. Preporcite mi nesto u toj klasi. Toliko sam guglao da vise nemam predstavu sta da uzmem. Svaka preporuka i iskustvo dobrodoslo.
:: Jedino bih ti preporučio DELL u toj klasi. Tošibin servis kod nas je noćna mora, a od kolega koji se bave prodajom laptopova sam čuo u više navrata da su kod nas nove Tošibice sve neki krndelji i da se često kvare, daleko više od konkurentnih brandova. DELL sam ti preporučio jer ima 3 godine garanciju i kvalitet im je uvek na nivou. :: :: ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE :: ::
I zderu kako rade... Malo su zakinuli na portovima, ali OK. negde su morali. U principu ima sve sta ti treba, jedino mi se cini da ima manjak USB portova, koliko se secam... 2 ili 4, pogledaj specifikaciju... Znam da nam je to bila jedina (ako se tako moze nazvati) zamerka :)
Vidim da ga E*mi ima smo 1 na lageru. Posto nisam iz BG pokusacu da ga rezervisem za subotu. Dali ga ima jos negde po toj ili slicnoj ceni ako ne uspem da ga nadjem kod gore navedenih.
:: I zderu kako rade... Malo su zakinuli na portovima, ali OK. negde su morali. U principu ima sve sta ti treba, jedino mi se cini da ima manjak USB portova, koliko se secam... 2 ili 4, pogledaj specifikaciju... Znam da nam je to bila jedina (ako se tako moze nazvati) zamerka : :: :: S1000R :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.