Hitno mi trebaju dva laptopa do maksimalno 70 000 dinara kancelariska upotreba veliki ekran znaci ne one varijante od po 10 12 inch ... hvala unapred..
na malisana uvek mozes da nakacis tastaturu, misa i ekran, i dobijes mnogo bolju ergonomiju nego sa klasicnim lapom, a i lakse se nose, a cini mi se da i baterije duze traju...
P.S. 70000x2 ili 2x35000 = 70000 ?
ako je 2x35000 onda otpada ovo sa dodatnim monitorom, ali svakako bi trebalo razmisliti o pacovu, tastaturi i podnozju za lap koje bi podiglo ekran na pristojnu visinu radi cuvanja kicme...
hvala na odgovorima ja bas naleteh na neki Acer 5336 u BC group sad koliko su stvarno dobri neznam nisam imao iskustva ,naravno HP je sigurna kupovina ali mi malo iskace iz budzeta....... i da u pitanju je po 35 k po laptopu jos neki predlog .???
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.