status: user broj poruka: 6645 | Taj mali detalj, pravi probleme. Nema intell kombinacije za te pare, ni sa ati ni sa nvidija grafikom - a da stvarno radi donekle dobro u igrama. Treba više para. Dalje ne moraš ni da čitaš. Kod intel-a, videćeš da uvaljuju starije generacije DUAL CORE, ponegde CORE-DUO i, za te pare, jeeedva (mislim da sam skoro video nešto) nekakav i3 - sa svojom integrušom na čipu. Nego, skoro je ovde bila tema o lap-topovima i najbolja kupovina, n budi lenj i potraži i ja sam se iznenadio šta su sve ljudi iskopali. Ja lično, mislim da će tek fusion kombinacija amd-a i odgovori nvidije sada kada je silom prilika intel opet morao da spusti nos i prihvati suradnju sa nvidijom - biti dobro rešenje za mobilne igre - ali opet ne vrhunske dx11 efekte i slično, no, onako, igranje. Zato što će u netbook-ovima biti manji monitori i manje rezolucije - što je odmah olakšanje za grafičku i potrošnju, a, bolje performanse za igre. Pa tu nešto da se ućari a da mobilni računar nema 5 kila a baterija mu traje 35 minuta od čega prvih 5 za boot-ovanje.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
|