Ako moze STO VISE VAS da mi odgovori bio bih zahvalan, posto ne zelim da se zezne pri kupovini. Interesuje me sledece:
1. Koji od ova dva laptopa je pouzdaniji, polje odradjen 2. Koji se manje greje 3. Koliko dobija Acer a koliko ASUS poena u 3Dmarku06 4. Koliko kosta produzetak garancije na 3god Acer-a a koliko kod Asusa 5. Gde je najbolje kupite laptop (mislim na prodavnice) 6. Ako neko ima navedene modele molio bih da iznese svoja iskustva 7. Cija baterija je bolja, duze traje 8. I onako generalan utisak, koji bi ste vi izabrali
Ne uzmiaj laptop sa AMD-om u sebi,znam,sad ce papani neki da se jave,al ja ti ovo kazem iz najbolje namere.Idealno bi bilo kad bi iskombinovao Intel i taj 5650,ili dodas jos para pa uzmes jacu nVidiu.Sta god radio ne uzimaj AMD.
Neupućeni kolega, taj lap sa AMD-om u sebi ima novog Atlona II koji se ne greje ni približno kao stari, tako da nemoj bez-veze čoveka da odgovaraš, ukoliko se ispostavi da je to bolja kombinacija od Intela i nVidije.
:: Neupućeni kolega, taj lap sa AMD-om u sebi ima novog Atlona II koji se ne greje ni približno kao stari, tako da nemoj bez-veze čoveka da odgovaraš, ukoliko se ispostavi da je to bolja kombinacija od Intela i nVidije ::
Sto da ne uzima sa AMD-om? Ako vec kategoricno kazes NE daj bar obrazlozenje. To za sve vazi. Ne mozes samo coveku tako da kazes da bezi od necega a ne das (validnu) argumentaciju. Devojka uzela u avgustu sony VAIO sa nekim AMD-om i ne buni se nista, stavise, vrlo je zadovoljna.
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
od tog ACERa nema bolja kupovina definitivno jer dodas jos 3500din i imas garanciju 3godine, a imas grafikon kako idu igre na njemu http://bit.ly/gAiD1z za 50000 nema bolje
Pa nije pominjao igre, samo je pominjao pouzdanost i potrošnju, evo sad sam iscimao kolegu koji ima lap sa Athlonom II i čovek se krsti kad ga pitah za grejanje, a koristi ga za svakave inženjerske kalkulacije, znajući njega, kupio bi drugi da mu ovaj ne valja.
Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Chieftec Black Dragon+ CFT-600-14CS
upravo taj, sta je mucenik preziveo i opet radi bez problema ima C2D na 2.0 i m9600gt i 4GBrama i jako fino gura igre na 1280*800, dolazio sam u situaciju da budem ignorisan kada je igrala baCmana AA, jedva cekA da izadje Arkham city
:: Odlična fora, navučeš devojku na igre i živiš serbez, iscima te samo kad se uželi seksa. :: :: Jel to onaj laptop što zamalo da najebe :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: e brate kad bi znao sta je moja devojka presla na lapu, sa skoro dve godine presla vise igara nego ja za 10 ali bukvaln :: :: ::
Ma laptop mi treba za filmove, muziku, net, igrece (Warcraft 3, Wow, CS, COD 2, ali da sve to ide glatko mislim na max rezoluciji high, a koliko znam ovo nisu zahtevne igrice).
Vidim da je Ati 5650 skoro duplo jaca. A kakva je razlika izmedju Intel Pentium Processor P6100 i AMD Athlon II P320? Kolika je temperatura u iddle i loadu jednog i drugog?
Da li je Acer losiji od Asus-a i koji laptop ima bolji raspored, odnosno hladjenje?
Prvi je Intel, a drugi AMD. Nemoj previše da razmišljaš. Ukoliko ti kolege nisu predložile nešto bolje, uzimaj tog AMD-a i ne lupaj glavu više. Ako Mortificatov kolega, koji se bavi ozbiljnim poslom, nema primedbi na Atlona II, ne vidim zašto bi ti imao.
posebno taj davno prevaziđeni 06. nVidija je žešće usrala motku sa poslenjih nekoliko generacija mobilnih čipova, mnogo su se grejali, i usled toga crkavali. Zato ih treba zaobići. A, po mom skromnom mišljenju, ni na jednom laptopu se nećeš naigrati ko čovek. Laptop jednostvno nije napravljen za to.
Od ta 2, izabrao bih prvi. Ako bih sebi kupovao laptop ne bih uzeo ni jedan od ta 2, uzeo bih DELL. Das vise para, ali se isplati... moje skromno misljenje... Drugar servisira laptopove pa verujem njemu.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: Od ta 2, izabrao bih prvi :: Ako bih sebi kupovao laptop ne bih uzeo ni jedan od ta 2, uzeo bih DELL. Das vise para, ali se isplati... moje skromno misljenje... Drugar servisira laptopove pa verujem njemu :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.