Pri citanju samog naziva teme znam da sam vecinu zainteresovamnih dobro nasmejao :D
No sad ozbiljno trazim lap top za jednu prijateljicu cena treba da bude oko 500 evra. Postavicu neke kriterijume pa mi recite miisljenje: Njeni kriterijumi: 1.Crvena ili neka druga lepa boja, nikako nesme biti crn 2. Da je sto laganiji
Moji kriterijumi: 1. sto bolji procesor 2. sto veci HDD 3. graficka moze biti i integrisana, posto lap top nece biti koriscen za igranje 4. monitor velicine 15 inca
Dell naravno,ima i model od 42000 nznm sad tacno oznaku.Amd x2,2gb memorije,250 ili 320hd i 4500hd integrusa koja je dno al ako nece za igranje.Ima sad i novi model sa 3gb i hd 4270 sa kojom moze i nesto da se odigra,oba su inspirion! AMD Athlon II X4 630 3,2ghz Asus M4A785TD-V-EVO Mushkin 2x2 gb 2000mhz Gigabyte GTX 260OC Hitachi 250gb Sky Star 2 Xigmatek 700w
Brate mili, jel ti barem se prvo informišeš pre nego što se nalupaš? Bez uvrede stvarno... Dell proizvodi laptopove više od 10 godina! Više nego Toshiba, plus su Dellovi laptopovi daleko kvalitetniji i pouzdaniji. Da ne spominjem samo Alienware koji je Dell brend...
Toshiba pravi plastikanere, njihovi najskuplji modeli nemaju gram alumiinijuma, i krckaju kad ih uhvatiš... __________________ Scourge of PCBerza
nebrini nisam se uvredio .. Dell stvarno neproizvodi lapove .. on samo lepi ime .. vec 10 godina kupuju od Compala , invanteka i dr. originalnih proizvodjaca lapova ... ali to rade i drugi , npr HP , toshiba uzima neke modele od njih .. ali pravi i neke svoje ...i gomila drugih brend imena ..
razlike medju njima su bukvalno u dizajnu kucista i izboru panela .. hdd-a memorije .. i Dell i Toshiba imaju skriputave modele .. pogotovo sa velikim ekranima .. zato i volim HP i IBM .. jer kod njih neskripi nista ...
IBM vise nemas, imas Lenovo, kakvi su sada nemam pojma. A da HP ne skripi, tu gresis mnogo, skripe i krckaju kao i svi drugi, i riknjavaju samo tako. E sada ako ti mislis na notebook-ove koji su pravljeni nekada davno, to je druga prica, ovi novi su ovakvi... koliko para toliko i kvaliteta.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: :: :: :: nebrini nisam se uvredio .. Dell stvarno neproizvodi lapove .. on samo lepi ime .. vec 10 godina kupuju od Compala , invanteka i dr. originalnih proizvodjaca lapova ... ali to rade i drugi , npr HP , toshiba uzima neke modele od njih .. ali pravi i neke svoje ...i gomila drugih brend imena . :: :: razlike medju njima su bukvalno u dizajnu kucista i izboru panela .. hdd-a memorije .. i Dell i Toshiba imaju skriputave modele .. pogotovo sa velikim ekranima .. zato i volim HP i IBM .. jer kod njih neskripi nista ... :: :: ::
Kad pogledaš malo bolje nije ni da ima preterano mnogo laptopova u duginim bojama, ko da nije bila gej parada nedavno.
Taj dell što si našao bi joj bio odličan, dobar skroman procesor što ne srče mnogo struje nit se greje mnogo, 4gb rama, i još dell daje tri godine garancije, de ćeš lepše. Dobro, bilo bi lepše da ima 500GB hard al što je moja prababa imala običaj da kaže: `ne mogu sinko svake gaće da ti stoje ko salivene`.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
On topic Taj Dell sto si naveo je ok za te pare. Plus garancija od 3 god je uvek bolja od 1 ili 2. Ja sam prijatelju kupio Dell Xps sa starim intel Dual Core procesorom i 4 Gb ddr2 667 memorije i instalirao Win 7 x64 i radi odlicno, tako da nemoj da se mnogo opterecujes sa jacinom procesora i kolicinom i brzinom ram-a, osim ako nece da igra igre i radi tamo neke render stvarcice .
Demon to some. Angel to others. _______________________________
XD. Ako bas hoce crven laptop, neka uzme Macbook, ima posebno da se naruci crven oklop (kako se vec zove :)).
Pozdrav!
:: Taman posla Gile, jedno je Bela Jabuka a drugo nešto je Crven Ban. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB 2GHz Kingston - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Samo ti njoj pokazi Macbook Air, da vidis kako ce brzo da zaboravi na crvenu boju :) :: ::
Taj Dell N5010 je sjajna masina, samo pogledaj za par hiljada vise imas model sa I5 Quadom, pa ako uspes da nadjes, preporuci joj taj. Mada je i taj I3 sasvim OK za te pare. Toshibu zaobidji, prevelik broj reklamacija u poslednje vreme. Ovlasceni servis im je S1 i brate mili... Ned`o ti bog da imas posla sa njima...
S1000RR
:: :: :: :: Dell neproizvodi lapove .. toshiba pravi neke .. i bolja je od Dell-a ..
:: Taj dell što si našao bi joj bio odličan, dobar skroman procesor što ne srče mnogo struje nit se greje mnogo, 4gb rama, i još dell daje tri godine garancije, de ćeš lepše. Dobro, bilo bi lepše da ima 500GB hard al što je moja prababa imala običaj da kaže: `ne mogu sinko svake gaće da ti stoje ko salivene`.
:: Brate tebi nije dobro :: :: Taj Dell N5010 je sjajna masina, samo pogledaj za par hiljada vise imas model sa I5 Quadom, pa ako uspes da nadjes, preporuci joj taj. Mada je i taj I3 sasvim OK za te pare :: Toshibu zaobidji, prevelik broj reklamacija u poslednje vreme. Ovlasceni servis im je S1 i brate mili... Ned`o ti bog da imas posla sa njima.. :: :: :: S1000R :: :: :: :: :: :: :: :: :: Dell neproizvodi lapove .. toshiba pravi neke .. i bolja je od Dell-a ..
:: :: Pri citanju samog naziva teme znam da sam vecinu zainteresovamnih dobro nasmejao : :: :: No sad ozbiljno trazim lap top za jednu prijateljicu cena treba da bude oko 500 evra. Postavicu neke kriterijume pa mi recite miisljenje :: Njeni kriterijumi :: 1.Crvena ili neka druga lepa boja, nikako nesme biti cr :: 2. Da je sto laganij :: :: Moji kriterijumi :: 1. sto bolji proceso :: 2. sto veci HD :: 3. graficka moze biti i integrisana, posto lap top nece biti koriscen za igranj :: 4. monitor velicine 15 inc :: :: Lap top bi trebao da zadovolji osnovne potrebe prosecnog korisnika :: Pronasao sam dva model :: 1. DEL Inspiron N5010 D7GXJ-Pk-370 - 50,100.00 dinar :: http://www.laptopovi.rs/proizvodi/dell/inspiron-n5010-d7gxj-pk-370-527 :: 2.Toshiba Satellite L655-173 Modena Red - 53,500.00 dinar :: http://www.laptopovi.rs/proizvodi/toshiba/satellite-l655-173-modena-red-5115
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.