Zato što je MSI govno neopevano sa laptopovima, a Acer ima Athlon. AMD nije baš najsjajniji sa temperaturama... Gaming i laptopovi ne idu u istu rečenicu sem ako ne gledaš od 1000 evra na gore... __________________ Scourge of PCBerza
ne mislim bas gaming laptop da sve pokrece na high,cisto da moze na medium bez problema da pokrene novije igrice.Recimo da ima graficku od 1Gb,da nije integrisana i dual core procesor
Derane jesili imao ti mozda MSI laptop? Ja imam vec nesto vise od godinu dana njihov laptop Gemersku varijantu. Sta reci za ovu godinu dana kako ga koristim nikakvih problema nisam imao. Dovoljno je da kazem da sistem koji sam onda instaliro i dan danas radi kao i prvog dana...
tomke79: Vidi od ova dva modela koji si naveo ja bi uzeo Acera posto ima bolju graficku. Jest da je garancija 1 godinu kolko vidim mozes da doplatis za 3 god. i ako ti treba jos 2GB memorije.
ja iz licnog iskustva ne bih kupio MSI bar ne u skorije vreme, video sam par komada koji su za jako kratko vreme propali, zavrsna obrada lepa ali SAMO lepa, ekrani se otvaraju kao jen dva, a tastature cao zdravo, par njih je i jako dibro placeno tako da ne bih imao pozitivan komentar.
:: najbolja ponuda :: http://spedr.com/2zuo :: :: Intel Core i :: NVIDIA® GeForce® G 310M with CUDA™ sa 512MB sopstvene memorije :: 3GB (2GB + 1GB) DDR3 1066 MH :: hdd Kapacitet : 500G :: : a zar nije problem to sto graficka ima samo 512Mb? I jel moze neko da mi objasni sta znaci ovo:
``NVIDIA® GeForce® G 310M with CUDA™ sa 512MB sopstvene memorije, podrska za HyperMemory tehnologiju (do 1790 MB totalne graficke memorije deljene koristeci HyperMemory tehnologiju sa 4 GB instalirane sistemske memorije)``
Buraz ja sam uzeo Acer emachines e727 pre nesto vise od 2 meseca. Jos me nije izneverio tako da ti preporucuj tog Acer-a. Inace igram aktivno w3 i sve je OK(grejanje, pouzdanost, filmovi).A ti koji ti savetuju da kupis dell ili toshibu treba da znaju da Acer sa istim karakteristikama kosta daleko jeftinije od Dell-a. A za to postoji samo 1 razlog , a to je garancija od 3 god. Pa ti vid sta ti se vise isplati.
sve ti dodje na isto!!! neko kaze da je msi sranje ali i obrnuto... i tako i za asus i za acer i za toshibu, pa dell pa znas sta?!! sve te firme nisu pale sa marsa pa pustile po koji laptop!! jedino da je od firme ` shingijucu` pa da posumnjas da nije kvalitat!!! uzi ti koji god od ta dva podproizvodjaca i ima da radi!!! ja imama EEE PC 1201T od asusa greje se a nije od leda........ i sta sad asus je los izdavas hahahahha
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.