:: :: I treba ti software: HP ProtectTools Security Manager Suite :: ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp44501-45000/sp44868.ex :: :: U okviru njega je alat: Credential Manager u kome setuješ Fingerprint reader :: Radi,hvala na pomoci.
uvek može da namesti očitavanje za više prstiju pa nek se seče do mile volje :)
support normality
:: Jesi li siguran da ti baš treba ta gimnastika :: :: Nikad nisam voleo te zavrzlame, posečeš prst na papir i možeš da ga duvaš. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
:: uvek može da namesti očitavanje za više prstiju pa nek se seče do mile volje : :: :: support normalit :: :: :: Jesi li siguran da ti baš treba ta gimnastika :: :: :: :: Nikad nisam voleo te zavrzlame, posečeš prst na papir i možeš da ga duvaš. :: :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: :: Vazno je da radi a uvek moze da se iskljuci,zar ne
Ja imam HP 8510p i koristim Win7, ali ne koristim HP ProtectTools, prevelik je PITA kad pukne, a voli da puca. U firmi su nam svi laptopovi HP i na do sada je PT pukao na bar 10 komada i bio je veliki problem kad je trebao da si disable-uje, potpuno zaključa računar i onda je problem - ne možeš da se uloguješ, moraš prvo da ga disable-uješ, da ga kompletno uninstalliraš, pobrišeš sve njegove repove koje ostavi, pa onda sve ispočetka.
Inače, sam fingerprint drajver koji HP koristi za senzor je AuthenTec-ov, tako da preporulujem da instaliraš njihovu aplikaciju AuthenTec TrueSuite, ja ga već nekoliko meseci koristi i odličan je, mnogo manje smara od ProtectTools-a i radi posao.
Za sada sam ga koristio na nekoliko tipova HP mašina sa fingerprint reader- om (nc6320, nc6400, 6910b, 8510p, 8530w) i nijednom se nije zablokirao kao glupi PT.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.