Treba mi laptop koji ima u sebi Centrino Duo ili Core2Duo procesor i 1GB ddr2-a i graficku 7600 ili X1600 jer cu laptop koristit za Mayu i ponekad igre. Sta se sve moze naci kod nas za nekih 900-1200e?
:: Zbog veliko ekrana 17`, kosta oko 1150eur u Beograd :: :: Proceso :: 1.73 GHz Intel® Centrino® Duo Mobile Technology featuring Intel® Core⢠Duo Processor T2250, Intel® 945GM Express chipset FSB: 533 MH Mislim da mu ovaj bas i nije za ige i Mayu jer je covek trazio 7600 ili x1600 i sve to za `neverovatnih` 900-1000 evra.
Sinko plasim se da ces se za te pare ipak morati zadivoljiti nekom masinicom sa Core2 Solo procesorom, 15` ekranom i nekim slabijim ATI Radeonom...
Ono sta tebi treba kosta od 1500 evra za 15` modela i 7600 grafikom preko 2000 za 15` +7900 do 2500 sa 7900 i 17`
Obzirom na to da dosta radim u 3Dmaxu,AutoCADu i Maxwellu,Nemoj da ocekujes performanse na laptopu koje mozes da imas na PCju.Narocito ne u grafickim programima i renderingu.Ja sam se licno razocarao kad sam video da su i procesor i graficka na laptopu daunklokovani taman toliko da rade neke osnovne stvari a koristio sam LG sa intel D na 2.0GHz,2GB rama i Ati X600. Rendering ti uzima 100%procesora i koliko god ima rama i page fajla. Tako da ako nemas dovoljno jak PC preporucujem ti da nadogradis njega a da ti laptop sluzi za prezentacije. Ako se ipak odlucis da probas prvu varijantu onda nadji neki laptop sa Nvidia grafickom katicom jer Maya kao i svi graficki programi voli openGL. A cisto sumnjam da ces za tu kintu uspeti da nadjes neki kvalitetan laptop koji cemoci da ispuni tvoje zahteve.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.