da naglasim da nije za igre, znaci ne treba jaka graficka ali ostalo je pozeljno sto jace, nisam pratio mnogo pa ne znam sta je trenutno najbolje za te pare.
Ja sam ovaj kupio ćerki i mogu ti reći da za te pare nisam našao bolji, obzirom da je 3 god garancija. Jedina mana mu je što nema internu wifi mrežu, pa ti daju uz lap top externu u obliku fleša.
Ne rizikuj, kupi toshibu. Retko kada otkazuju, teško se kvare i imaju odličan servis. Ja imam Toshibu Satellite Pro A200 20J već tri godine i ni jednom nisam imao neki problem sanjim. Da napomenem da radim kao tehnička podrška, i vucaram ga svuda sa sobom. šta je preživeo, ja mu se divim.
:: :: :: :: Ne rizikuj, kupi toshibu. Retko kada otkazuju, teško se kvare i imaju odličan servis :: Ja imam Toshibu Satellite Pro A200 20J već tri godine i ni jednom nisam imao neki problem sanjim. Da napomenem da radim kao tehnička podrška, i vucaram ga svuda sa sobom. šta je preživeo, ja mu se divim :: :: pozdrav
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.