Verovatno si raspakovao lap top, upalio sa zebnjom i bum ! gde je mojih 1gb ram-a. Onda uzmes Cpuz i vidis koliko ima i sta ima :) (koliko slotova i koliko modula)
Veruj mi, dokle god ne poklanjaš virtuelne čoko plazme i pritom drkaš ispod stola na slike nepoznatih devojaka obučen u kostim doktora, nema potrebe za facepalmom __________________ Scourge of PCBerza
Kod vecina notebook racunara, a i kod jednog dela desktop-ova, grafcka karta je integrisana na (ili u) maticnoj ploci i koristi memoriju racunara. Setovanjem Biosa vrednost memorije koja je dodeljena grafici se moze menjati.
Zamolio bih, ovom prilikom, jedan deo uchesnika ovog foruma da se ne sprdaju sa pitanjima koja postavljaju oni koji nisu IT Profesional, jer i sami odvaljuju nevidjene gluposti po nekim pitanjima. Nema sveznajucih!!!?
Pazi, ako nikoga u prodavnici nisi istukao što ti je zakinuo 256Mb krvavo zarađenog ram-a, nećemo te spaliti, bar do Nove Godine kada NIS napokon gubi deo monopola pa naftini DERIVATI a ne skljaštravci, pojeftine. Možda spalimo mudicu, ne znam... videćemo kako se uklapa u agendu. E, sad, savet: integrisanoj grafulji, ako se ne radi o nevidiji ili ati-ju, ne treba toliko dodeljene memorije, jer, ne zna šta bi sa njom a sam windows, ipak zna. Dakle, ako je intel šintegruša, samo ti džabe popase duplo više RAM-a nego što može da sažavače.
:: Kod vecina notebook racunara, a i kod jednog dela desktop-ova, grafcka karta je integrisana na (ili u) maticnoj ploci i koristi memoriju racunara. Setovanjem Biosa vrednost memorije koja je dodeljena grafici se moze menjati :: :: Zamolio bih, ovom prilikom, jedan deo uchesnika ovog foruma da se ne sprdaju sa pitanjima koja postavljaju oni koji nisu IT Profesional, jer i sami odvaljuju nevidjene gluposti po nekim pitanjima. Nema sveznajucih!!! :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.