Pozdrav za sve forumase.imam jedan problem sa navedenim laptopom,ugasen je kao ispravan a sutra dan kad sam ga ukljucio na ekranu se pojavile samo vertikalne linije zelene boje,izgledaju kao one oznake za bar kod.Sistem nemoze da podigne nego se samo restartuje a tokom podizanja sistema ispod tih zelenih linija se vidi ucitavanje i posto je u pitanju Windows 7 ponudi da startuje normalno ili da odradi reparaciju sistema,ako se odlucim za ovo drugo onda ima sliku i pokusava nesto da uradi ali nista ne uspeva nego samo vrti u nedogled.Napominjem da slika nije ni tada normalna nego ima kao neke male talasaste linije po celom ekranu,isto je takva i u bios kad se udje.Dali je u pitanju grafika ili nesto drugo neznam pa bih zamolio ako neko zna da mi odgovori.
Vidi ga, expert za green cards! A, superiorna arhitektura, ništa, a? Nek` si ugradi bar-kod-reader umesto 3D naočala, pa nek` proba?
... prijatelju, ako nije FLAT kabl (a teško da jeste...), stvarno je grafulja kaput. Žalim. Za šalu, nisi ti cilj i meta, nego usput za okorele forumaše...
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: Te linije su tipicne za NVIDIA kada rikne ,kod tebe je u pitanju GeForce 8400M GT,Nosi u servis vidi da li mogu da urade nesto.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.