Uzeo sam ovaj mali notebook od drugara prekjuce za 100 eurica (nov), pa sam hteo da pitam sta mislite o njemu, jesam li ga puno platio i ima li neko neka iskustva? :)
:: Uzeo sam ovaj mali notebook od drugara prekjuce za 100 eurica (nov), pa sam hteo da pitam sta mislite o njemu, jesam li ga puno platio i ima li neko neka iskustva? : ::
Mozes slobodno meni da prodas, sa zadovoljstvom cu da ti dam tih sto evra. Taj drug ti se malo zajebao sto ti prodao za te pare, al dobro, ti si tu omastio brk. Imao sam ja preko godinu dana to mudance kad je izaslo, i i dalje mi je jedan od najomiljenijih gadzeta. Moj nije imao kameru i vratanca da sam dodas ram, al sam ga svejedno skroz gotivio. Super radi, tera xp, ultra lagan, baterija fino traje, izuzetno kvalitetan (ispadao mi je na parket), i sto je najbolje ultra prenosiv, stalno sam ga vukao po dzepovima. Ma stvarchica je cudo! Prodao sam ga posle godinu dana za 400din manje nego sto sam platio, uzeo netbook, ipak mi trebao zbog faxa malkice veci lap. Malo mi i zao ponekad sto sam ga se odrekao, al jbg. Extra si prosao, nek te sluzi kao mene.
Poz
LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
Ja mislim da nisi ali kad pogledam koliko kostaju ostali iz te klase ko zna... Ima da se uzme DELL sa HDD 250 i 2GB memorije original Win i tako to za 220E.
Ja sam moj Inspirion N5010 platio oko 460E doduse be OS-a i namucih se dok ga nisam osposobio za rad.
Sve u svemu dobro si prosao ali tesko da ces nesto ozbiljno sa njim raditi mada iskreno govoreci on se kupuje samo za net i postu.
@ snoopy - hehehe, zamisli taj drug ga dobio uz smoki , i kao njemu ne treba, pa kao jel ti puno 100 eura, i ja rekao posto mi treba tako za dijagnostiku za kola, putovanja, net i neke sitnice kad idem negde, taman da ne vucem laptop od 100 kila :). Inace stvarno mi se svidja, malisa je brz ko metak, stavio sam mu i SD karticu od 16gb , tako da sam malo pojacao memoriju da ne kazem na disku, a i vidim da ste i vi bili odusevljeni sa njim, tako da mi je sad jos draze sto sam ga uzeo! Hvala na lepim zeljama
Ma ja nisam ni gledao koliko on kosta , a ta cena od 100 eura mi se ucinila ok i tako.... a inace u filmovima, winampu i nekim drugim aplikacijama bas glat radi.
Hteo sam da pitam koliko je vama trajala baterija, npr.pod opterecenjem, u mirovajnu i moze da mi neko kaze kako se menja FSb i mnozilac, posto to u Biosu ne vidim?
ocu ja da dobijem eeepc uz smoki! inace, ne mozes da menjas fsb i mnozilac, brate, ovo ti je bukvalno kao telefon. imas programce za `klokovanje`, da stavis underclock, normal, i overclock na 1ghz. pod opterecenjem do 2.5 sata baterija. Nego, jel imas kamericu na njemu?
LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
Nemam druze kamericu, ovaj moj je model bez kamerice i onih dole vratanca za ubacivanje memorije. Ma i ovoga druga ukenjalo, da sam to ja , dobio bi na Svetoga Nikad , a posto njemu nije trebao dao ga za 100 eura- dobar smoki :) - dobro meni dobro njemu, ja sam iskreno odusevljen malisom.....
O pa lepo mu traje baterija, taman kad putujem, ne zauzima puno mesta i bas praktican.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.