potrebni za 17.3 laptop a da moze da stane i podnozje sa hub-om, mis i podloga i malo neke papirne dokumenntacije? gde na podrucju beograda ima malo veci izbor ili izbor uopste obzirom da svaka treca radnja uopste ima torbe ove velicine a svaka deseta torbu koja je malo dublja
Ne znam gde imas da kupis te torbe konkretno, znam da ih ima u metrou, al sto se tice izbor torba ili ranac, ja bih isao na ranac. Zasto? Pa, ja sam kupio original swiiss army torbu za 15.4`` laptop, i mogu ti reci da nije ni malo prijatno nositi nesto tako tesko preko jednog ramena ili u jednoj ruci. Ovu imam http://2.bp.blogspot.com/_1N9gyNKKQYU/Spbj4eVYCHI/AAAAAAAAAyE/cG0DpM_5f_k/s400/Swiss+Army+Laptop+Bag.jpg
Zato kazem da je ranac mnogo lakse nositi. Zavisi gde ides. Ako ides da radis u sudu nesto, onda glupo da nosis ranac :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.