Ja i kolege smo u firmi koristili DT100 ali od 4GB u tom istom kucistu, bilo ih je deset, jos uvek je jedan u funkciji, pored toga sto su poriknjavali, upis je katastrofa spor, desavalo se da isparepodaci!? Preporuka za bezanje od njega.
evo ga jedan pored tastature od 8gb ,mrtav. Crko je posle odprilike 3 meseca kod ortaka. Moj ti je savet da izbegavas kingstona sto se fleseva tice ,uzmi transcend (imam 2 transcenda ,jedan od 2gb i jedan od 4gb rade vec 3 godine i brzi su od kingstona) ,eventualno san disk (mada njih nisam imao)
Ja cu pre da se ubijem nego da uzmem kingston fles
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750TX
Imao sam isti takav, samo od 8 GB, riknuo mi je posle 3 meseca. Krš neopevani! Spor je kao puž golać. Srećom, bio je još u garanciji, pa su mi ga zamenili, i dobio sam Kingston DataTraveler DTI 8 GB koji je mnogo bolji i brži. I dan danas, posle god. dana, radi kao sat.
svidja mi se, lepo izgleda ovaj hard, i moja preporuka za jedan ovako hard, moze i manji, jer ce se to koristiti ionako kao flash memorija, tako da ne mora da bude sa toliko mesta......
:: ...ja bih dodao jos malo, pa uzeo nesto ovako.. :: :: http://tiny.cc/cl7n2bs1x :: :: Pozz.. :: :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD Phenom II 955 B :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: AMD 4870 512MB To :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: SB Live 5.1 Digita :: Corsair 750T :: ::
i to sa 80/20 procenata da vam uleti krs koji ce da rikne oma, brzina upisa je vec misaona imenica za taj davno propali brand.
Ja sam imao Maxell-ovu ventura-u od 4GB i odlicno je radio dok mi ga neko nije usvojio. Proveri jos ako ih ima na trzistu Kingmax, oni su me odusevili.
Kingston je nekad bio dobar flash, sada je to smece..a Transcend isto radi mnogo sporo i nisu nesto kvalitetni.. preporuka - SanDisk, PQi, eventualno Apacer..
A-DATA flash 16GB c905, ako ga ima neko samo bih zamolio da mi kaze jel flash metalan ili plastikaner? Ili ako neko prati, da li zna kada stizu USB 3.0 S120 pro(isti ovakav samo USB3) falja
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.