Treba mi laptop za posao (ACAD 2D-3D, photoshop...) i naravno da pokrenem poneku igru (volim pucačine) pa me interesuje da li je ovo pravi izbor ili mi savetujete nešto drugo.
Pokretanje igara na laptopu možeš da imaš jedino na laptopu od 1000 evra minimum... sve ispod toga su krševi od grafika u rangu 9500GT i slično... mada ko zna, na ovako niskoj rezoluciji možda i poteraš nešto... __________________ Scourge of PCBerza
Ma daj ne zahebavaj,pa moze i sa lapom od 500e da potera dobru pucacinu..recimo doom 1 i to na medium sa AA.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Pokretanje igara na laptopu možeš da imaš jedino na laptopu od 1000 evra minimum... sve ispod toga su krševi od grafika u rangu 9500GT i slično... mada ko zna, na ovako niskoj rezoluciji možda i poteraš nešto.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Nisam snob raiću, nema potrebe za tim, ali sam se nagledao dovoljno laptopova u prošlosti da bih znao da sa laptopom od 500 evra teško može da se potera nešto u normalnim frame-ovima, a da to nisu Low low low detalji...
Mogu da zamislim slideshow koji si gledao sa Crysisom na tom laptopu... __________________ Scourge of PCBerza
:: Sećam se da sam igrao crysis na asusovom laptopu sa single core pentiumom, 1,5gb rama i radeon mobility x70 :: :: ... s odgovarajuće smanjenim podešavanjima naravno ali moglo je da se igra. Druge igre su išle sasvim pristojno, tipa cod4, aoe3.. :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Ma vala baš imam rig of the month... ima jačih mašina od mojih na ovom forumu i sledećem, ali nije mi baš definicija igrati nešto ako ide u 20 fpsa i to sa low detaljima...
5870 Mobility je jak koliko i desktop 5770, tako da po meni gaming na laptopu za prihvatljivu cenu ne postoji... __________________ Scourge of PCBerza
:: Nego ovaj Daum previše gleda u svoj rig of the month pa često smetne s uma na čemu i kako se sve raja u ovoj našoj Srbijici igra :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
E sada bih i ja voleo dih i ja da uzmem jak komp ali mi to ne obavlja posao. treba mi preporuka za lap. Koliko je jača ova grafika od ove koju sam naveo?
DIGITAL pregled laptopova na kojima mogu da se igraju igre
18.10.2010. 22:13
status: user broj poruka: 14
U najnovijem DIGITAL-u ima test laptopova na kojima mogu da se igraju igre. Cak i laptop od 420 eur-a sa ATI 5470 grafickom karticom moze sasvim korektno da odradi posao, a ne daleko skuplji modeli od 600 ili vise eur-a.
Mislim da model iz tvog pitanja u potpunosti moze zadovoljiti tvoje potrebe.
Mogu reci da ova grafa 5730 radi super sa masinom iz potpisa vecinu igrica koje sam pokrenu su radile na HIGH podesavanjima sem Metro 2033 na rezoluciju 1366x768 znaci GTA 4,Assassins Creed II,Starcraft II,Singularity....svaka preporuka
Asus N61J Intel Core i7-720qm Asus N61Jq Series Kingston 4GB (DDR3-1333 DDR3) ATI Mobility Radeon HD 5700 Series Momentus 5400 640GB
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.