Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Acer POMOC!!!
STRANA 1 OD 1
uros032 Acer POMOC!!! 05.10.2010. 19:57 T29905

status: user
broj poruka: 18

Kako vam se cini ovaj laptop? acer eMachines E640g
AMD Athlon Dual-Core,P320, 2.10ghz
2gb
ATI Mobility Radeon HD 5470/512mb

Ono sto me zanima da li bih ne njemu mogao pristojno da igram PES ili recimo NBA2K11??hvala unapred...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Čini nam se 05.10.2010. 23:26 #250368

broj poruka: 6645
... da je povoljan, pošto ništa ne košta. Ili se varamo? Za koje pare si to našao?
A, za igre, imaš koji post niže jednog stručnjaka koji SVE živo igra na 54xx mobility grafulji i još se čudi što mi nešto tu.... ja to na tome nisam probao.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

uros032 Re: Čini nam se 05.10.2010. 23:52 #250374

broj poruka: 18

:: ... da je povoljan, pošto ništa ne košta. Ili se varamo? Za koje pare si to našao
:: A, za igre, imaš koji post niže jednog stručnjaka koji SVE živo igra na 54xx mobility grafulji i još se čudi što mi nešto tu.... ja to na tome nisam probao
::
:: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

47000 hiljada...pa gledao sam na YT sto se tice ove graficke izgleda da moze da potera ovo sto sam naveo od igara ali mi opet treba misljenje STRUCNJAKA :)
mradic DIGITAL review 18.10.2010. 23:51 #254085

broj poruka: 14
Ovaj model je dobio jednu od nagrada u poslednjem DIGITAL-u bas zbog odnosa cena - performanse. Ta grafika je odlicna jer za malo para daje solidne performanse.

Novi AMD procesori iz serije P3xx uopste nisu losi. Cak naprotiv mnogo njih tvrdi da su odlicni i u rangu skupljih Intel procesora.

Ako imas priliku procitaj test iz casopisa.

Pozdrav
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs