Pogledaj u Metro-u ili tako tim prodavnicama, uvek se nađe neki solidan laptop na akciji za oko 30000 RSD. Isti takav u radnji je skuplji i do par hiljada više.
pre sat vremena sam stigao odatle nema, jbg jedino da cheka i skuplja parice
:: Pogledaj u Metro-u ili tako tim prodavnicama, uvek se nađe neki solidan laptop na akciji za oko 30000 RSD. Isti takav u radnji je skuplji i do par hiljada više :: :: ::
pravo da ti kazem i ja planiram da uzmem neki laptop u skorije vreme ,ima u emmi-ju dobril laptopova ...ja cu najverovatnije da uzmem nekog acera ,ne znam zasto al mi se svidjaju a i specifikacije im nisu lose ...ne planiram da dam iznad 450e ,eventualno ako mi se neki bas svidi ili ako izleti nesto bolje za manji dodatak ...doduse, svidja mi se i dell-ov xpx 1530 ,mislim na specifikacije i sve sta se dobija uz njega pa i garancija ,ali ne volim onu sivu boju tastature ...kad bi ga bilo u crnoj boji sad bi ga narucio
Ma nije za mene nego za sestru, a ja lap topove ni ne pratim tek sam sada gledao i nema ispod 39-40 hiljada neki ok, a i garancije su nesto male po 12 meseci i 6 meseci na bateriju? Sta mislite o ovom:
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.