Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
Serviseri serviseri
STRANA 1 OD 1
Klinton Serviseri serviseri 23.09.2010. 21:25 T29632

status: user
broj poruka: 88
http://www.youtube.com/watch?v=qiuYGXGGcmc

Ocu da kazem i da je Klinton zena,
i nema srce, nije ni bio u vojsku i nema i nije ga zao.
Nema milos. I sta mu jebem...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- - - 23.09.2010. 22:40 #247299

broj poruka: 6083

Mamlazi! Tako su i retardi u Kragujevcu izbacili na net one snimke koji su dospeli i do RTSa koji su jos veci retardi jer su pustili u vestima. RETARDI
Stripy Nažalost 23.09.2010. 23:30 #247311

broj poruka: 4163
tu pojavu ćete videti svuda u svetu. Jedno je šamarati sa cenom za rad a drugo na prevaru oteti novac ljudima za nepostojeći kvar.

ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE

pajsgudgud Re: Nažalost 23.09.2010. 23:34 #247312

broj poruka: 3741
koje praktikuješ od ova dva :P
support normality

:: tu pojavu ćete videti svuda u svetu. Jedno je šamarati sa cenom za rad a drugo na prevaru oteti novac ljudima za nepostojeći kvar
::
:: ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE
Morow Hah 23.09.2010. 23:37 #247315

broj poruka: 1038
Pwnd!

imarkovic >> 23.09.2010. 23:38 #247316

broj poruka: 18996
ovo je samo pitanje kulture, odnosno nepostovanja tudje privatnosti, a svi znamo da takvih ima i uvek ce ih biti, neki vole samo da zavire, a neki su alavi, na zalost, korisnici placaju to debelo (uslovno receno).

ramzesIII Re: >> 23.09.2010. 23:49 #247317

broj poruka: 1017
Slazem se, sa imarkovicem.
Svaka cast Klintone na post-u, gde nadje ovo covece.
Tema je vrlo interesantna, dokazali su servisercicima koje znanje imaju kad nisu provalili keylloger plus snimanje sa webcamom ??? zakopali su ih. Mislim ja sam uvek mislio da vani rade ljudi koji se stvarno razumeju u kompjuter (windows) pa su kao u stanju da provale koji su procesi normalni u kompjuteru.
Ali izgleda da se i tamo posao zavrsava sa format c:
Ja inace moj posao striktno ogranicavam na opravku windowsa nikako ceprkanje po fajlovima. To je valjda preduslov da se stranka vrati ponovo u moju radnju !?

:: ovo je samo pitanje kulture, odnosno nepostovanja tudje privatnosti, a svi znamo da takvih ima i uvek ce ih biti, neki vole samo da zavire, a neki su alavi, na zalost, korisnici placaju to debelo (uslovno receno)
Jebivetar nishta novo 24.09.2010. 00:05 #247319

broj poruka: 2386
slushao sam svakakve zvake zbog kojih neko ko ne razume materiju bi olako poverovao.
Gledao sam kako pred vlasnikom menjaju grafichku kartu za neku jachu, a ovu staru koja je radila, samo je bila slaba, baca u korpu za otpatke govoreci `shta ce ti ovo, ovo je za otpad`. Korpa presvuchena debelim pvc dzakom tako da ne oshteti karticu. Vlasnik samo slegne ramenima...u fazonu, shta ti ja znam.

http://www.dodaj.rs/f/1/4f/3STWei2Y/dv.jpg
ko nema u vuglu, ima u guglu

repsi svaka im dala cupi i anala 24.09.2010. 00:07 #247321

broj poruka: 1276

:: http://www.youtube.com/watch?v=qiuYGXGGcm
:: Ocu da kazem i da je Klinton zena
:: i nema srce, nije ni bio u vojsku i nema i nije ga zao
:: Nema milos. I sta mu jebem...
Simon72 ... 24.09.2010. 00:16 #247323

broj poruka: 2799
Svi smo mi voajeri, nijanse su u pitanju.Svi bismo to hteli al neke ja strah.Kad smo u gomili i one koje je strah postaju manje uplašeni pa virnu i oni. Vecina nas zna da nebi trebalo al ... pa nece valjda nas da uhvate. Tu pomaže samo kazna i to velika.Al ko ce da kažnjava kad i onaj koji kažnjava teo bi da virne, kao gleda dokaze...

Stripy Re: Re: Nažalost 24.09.2010. 00:41 #247327

broj poruka: 4163
Ovo prvo, naravno. Ni uši im ne vratim.

ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE

:: koje praktikuješ od ova dva :
:: support normalit
:: :: tu pojavu ćete videti svuda u svetu. Jedno je šamarati sa cenom za rad a drugo na prevaru oteti novac ljudima za nepostojeći kvar
:: ::
:: :: ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE
codeus ... 24.09.2010. 07:45 #247347

broj poruka: 4054

svaka cast za snimak ..
pa jbg.. moras nekad da zaviris u podatke .. pogotovo kad reinstaliras operativni a pun je hdd podataka koji nesmeju da se izgube ...pa da iscupas sifre za razne konekcije jer po pravilu vlasnici to zaborave .. i gomila drugih stvari ..
kad ti donesu kartice iz aparata da spasavas slike sa mora .. :))) nemozes da radis na slepo ..

kakvih sam se sve gadosti nagledao .. homemade castinga.. klinke sa kamerama .. gospodje ispod carsafa .. i napokon sam video golu sisu rodjakove ribe .. obe..

ali nijedan snimak, dokument, video, brojevi kartica .. nisu zavrsili na net-u, niti ih je neko drugi video , niti sam ih ostavio kod mene na hardovima .. niti sam pricao okolo o tome..to je jednostavno nedopustivo i nije ljudski ..
raic Re: ... 24.09.2010. 08:00 #247351

broj poruka: 9006
Tossers...

Mora da se rođakova riba nekad zapita što je tako čudno gledaš.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

:: kakvih sam se sve gadosti nagledao .. homemade castinga.. klinke sa kamerama .. gospodje ispod carsafa .. i napokon sam video golu sisu rodjakove ribe .. obe..
pajsgudgud Re: Re: Re: Nažalost 24.09.2010. 09:32 #247376

broj poruka: 3741
Ako...al` kad se malo prisetim...pa ja sam kod tebe neku ploču popravljao...joooooo vrći dedinu sliku da ne bi stobom probao vurunu :)
support normality

:: Ovo prvo, naravno. Ni uši im ne vratim
:: ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE
:: :: koje praktikuješ od ova dva :
:: :: support normalit
:: :: :: tu pojavu ćete videti svuda u svetu. Jedno je šamarati sa cenom za rad a drugo na prevaru oteti novac ljudima za nepostojeći kvar
:: :: ::
:: :: :: ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE
gilopile 24.09.2010. 10:35 #247392

broj poruka: 9459
Cega li su se sve u helpdisc-u nagledali.Jbg,sto kaze codeus,ne moze se na slepo raditi:)
Mada ja nisam do sada imao srece da naletim na neku sisu,baksuz:)Salu na stranu,ali treba postovati tudju privatnost u svakom obliku.Zato i postoje razni programi za zastitu podataka raznim zakljucavanjima,enkripcijama...pa ce kurc da gleda.

Evo i jednog odlicnog programcica gde cete cuvati svoje lozinke i account-e:

Password.Memory.2010

(c) 1982 Sinclair research Ltd

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs