Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
2 VELIKA PROBLEMA SA NOTEBOOK
STRANA 1 OD 1
Starcevac 2 VELIKA PROBLEMA SA NOTEBOOK 02.01.2007. 16:11 T2950

status: user
broj poruka: 318
Imam notebook Fujitsu Siemens Amilo već 1,5 godina i sad postoje dva problema.

1. Ovaj problem mi je najbitniji. Sta se desilo? Imam folder sa mojim imenom koji se nalazi na C:. Slučajno u brzini prekopiram taj folder u folder koji se nalazi pored njega (u tom folderu se nalazi samo neki TXT. file) i kada sam hteo da ga vratim nazad on mi izbacuje poruku: Access is denide. Sad ne mogu ništa da uradim, a u tom folderu mi se sve nalazi (filmovi, klipovi, slike...). A kad pogledam memoriju na hard disku sve je isto. Znači nije obrisano, ali ja nemam pristup mojim podacima.

2. Kada igram bilo koju igru na računaru, nakon nekog vremana tri puta mi zablinka plava boja u pozadini i ugasi mi komp.

Oba su mi problema HITNA I BITNA. Tako, ako neko zna šta da uradim nek javi što pre ili da nosim u neki servis.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
helpdisk re 02.01.2007. 21:13 #11208

broj poruka: 142

da li ti je disk toshiba?
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Starcevac Hard disk 02.01.2007. 22:18 #11209

broj poruka: 318
Moj hard disk je SAMSUNG. Da li imas neku ideju???

vidor probaj ovo 06.02.2007. 11:48 #11833

broj poruka: 1
Prvi problem ti je verovatno samo sto ne NTFS file sistem....prijavi se kao administrator i mislim da ces moci manipulisati folderom ili proveri FILE PERMISSIONS na tom folderu. A ovaj drugi moze da bude i do drivera za graficku ....

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs