Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Laptop i Tablet PC
pomoc oko laptopa.
STRANA 1 OD 1
Rancesco85 pomoc oko laptopa. 13.09.2010. 16:21 T29360

status: user
broj poruka: 726
Posedujem Dell inspiron 1520,i ne koristim ga nesto puno ali juce mi je zatrebao zbog skole i videim da neki tasteri ne rade,ne znam sta se desava...Da li postoji neka mogucnost zamene tastature na laptopu,ili neka druga popravka,zvao sam neke firme neki kazu ne bave se time,neki da ne znaju itd. itd. pa reko da potrazim pomoc i savet ovde.
Hvala svima unapred!
LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
kizo987 tastatura 13.09.2010. 20:02 #244561

broj poruka: 45

Naravno da postoji mogucnost zamen tastature sta vise to spada u jedan od jednostavnijh zahvata na laptopu :-)

Ne bih ovde da reklamiram firme koje se time bave mozete da me kontaktirate na privatnu poruku pa cete dobiti sve potrebne informacije.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Rancesco85 Re: tastatura 13.09.2010. 20:32 #244566

broj poruka: 726
Kontaktirao... :)

LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!

::
:: Naravno da postoji mogucnost zamen tastature sta vise to spada u jedan od jednostavnijh zahvata na laptopu :-
:: Ne bih ovde da reklamiram firme koje se time bave mozete da me kontaktirate na privatnu poruku pa cete dobiti sve potrebne informacije
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs