Puno slova OOOOOO :D kao i uvek simpatican problem sa acerom. Laptop se nekad upali i sam se ugasi i kad se ugasi posle toga sledi boot loop. Znachi pokrene hdd, optiku upali lampice standBy i pufff aj jovo nanovo samo ugasi lampice i ponovo. se ugase lampice chuje se prekid hdd, zatim ponovo i ponovo. da bi se ugasio mora se baterija vaditi ako je na bateriji ili ac ako je na struju, kad se pokusha ponovo upaliti posle gashenja pokreni prvi put i ventilator i onda opet puf kao restart samim tim ne pokrece ventilator zbog smartFan. i opet gasenje preko baterije ili ac :D... ostaje da se razmisljam izmedju grafike i maticne... voleo bih chuti Vase cenjeno misljenje jer sigurno nisam jedini (google je nashao nekolicinu) dacu josh par informacija pregrevanja nema, hardware monitor + ruka na cpu i gpu proveravao sam dal baca sliku preko vga izlaza i tu sam naleteo na jednu zanimljivu situaciju: kacio sam crt monitor, monitor kad mu je kabal iskljucen prijavljuje no information, kada kabal ukljucim u laptop monitor reaguje kao da je racunar ugasen sto i treba, sad kad upalim laptop tog momenta izbacuje mi na ekran NO Informatio kao da je kabal iskljucen.... to me najvise vuche da je grafichka... Izvinte na ovoliko teksta... ja detaljno sve opisao ... nadam se da ce i odgovora biti
Da te odmah obradujem- crkla ti je ploca, tacnije naponski cip koji napaja procesor, lek je menjanje mb,bas se i ne isplati, kada se ovo desi ponekad hoce i da se upali posle nekog vremena restartovanja. Cest problem sa plocama na 5520, 5520g, 7520 i 7520g.
nije posle nekoliko resetovanja, vec vremena, to se desavalo pre, rastavio izduvao prasinu iz pasivnog i radio je par nedelja kako treba i odjednom aj jovo nanovo, tachnije posle transporta...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.